Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care trateaza hemoragiile nazale, intestinale si menstruatiile abundente

Publicat:

Proprietati: cicatrizanta, curativa, hemostatica
Indicatii: hemoragii nazale, hemoragii intestinale, metroragii, menstruatii abundente, menopauza, hemoroizi, hipertensiune, hipotensiune, boli musculare externe, atrofie musculara, rilaxari ale sfincterului, prolaps intestinal, hernie inghinala, histeroptoza
Mod de folosire:
Infuzie: se opareste o lingurita cu varf de plante cu 250 ml de apa.
Bai de sezut
Comprese cu aburi: 2 maini de traista-ciobanului, preferabil proaspata, intr-o sita care se tine peste abur. Planta inmuiata de abur se pune intr-o bucata de panza si…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

PLANTE TERAPEUTICE Lavanda, planta cu proprietați extraordinare

17:21, 11.05.2024 - Lavanda sau levantica (Lavandula angustifolia) este o planta din familia Lamiaceae despre care se cunoaște ca a fost utilizata inca din cele mai vechi timpuri. The post PLANTE TERAPEUTICE Lavanda, planta cu proprietați extraordinare first appeared on Informatia Zilei .

Premiera mondiala: Urangutan care iși trateaza rana cu o planta

12:25, 03.05.2024 - Un urangutan din Indonezia a fost vazut in timp ce isi trata o rana cu o planta medicinala, fiind pentru prima data in lume cand acest tip de comportament a fost observat la un animal salbatic, au dezvaluit cercetatorii germani.Biologii de la Institutul Max Planck pentru Comportamentul Animalelor din…

Marina Tauber: „Occidentul trateaza Moldova ca pe o țara de mana a treia"

15:35, 15.04.2024 - Legislația naționala in domeniul protecției datelor cu caracter personal nu a fost armonizata cu standardele europene, deoarece procesul de dezbateri publice privind elaborarea noii legi, la care au participat experți europeni, reprezentanți ai societații civile și ai mediului de afaceri, a fost tergiversat.…

Continua investițiile in infrastructura comunei Șpring: Primaria a solicitat acordul de mediu pentru realizarea investiției de realizare rigole și accese la proprietați in Cunța

08:01, 11.04.2024 - Continua investițiile in infrastructura comunei Șpring: Primaria a solicitat acordul de mediu pentru realizarea investiției de realizare rigole și accese la proprietați in Cunța Continua investițiile in infrastructura comunei Șpring: Primaria a solicitat acordul de mediu pentru realizarea investiției…

RE/MAX Romania – De la 30 la 700 de agenți și proprietați tranzacționate in valoare de peste 2,5 mld. Eur, in cei 10 ani de activitate

17:00, 14.03.2024 - Intr-un deceniu de activitate pe piața locala, RE/MAX Romania – parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, a ajuns la o rețea naționala de 60 de francize și 700 de consultanți imobiliari, plecand de la 3 birouri și 30 de agenți. De la preluarea conducerii…

Cum se trateaza bolile inflamatorii intestinale și ce rol joaca investigațiile imagistice

08:50, 06.03.2024 - Tot mai frecvente, bolile inflamatorii intestinale se refera la tulburari care provoaca inflamații cronice la nivelul intestinului. Pentru tratamentul corect al acestora este nevoie de un diagnostic exact. Ce rol joaca aici investigațiile imagistice, discutam cu dr. Adrian Dijmarescu, medic primar radiologie…

Leacul natural, hreanul, care contine Vitamina C de doua ori mai mult decat portocalele!

23:16, 26.02.2024 - PLANTA MINUNE DIN FARFURIE Hreanul este o planta cu o radacina iute la gust, cultivat de prin secolul al XII-lea. Aceasta uimitoare planta a fost folosita pentru prima data in gradinile manastirilor medievale, ea fiind gasita initial in apropierea zonelor umede, a paraielor si pe malurile raurilor.…

Care sunt bolile inflamatorii intestinale și cum se trateaza

08:55, 22.02.2024 - Stilul modern de viața ne poate imbolnavi. Lipsa mișcarii, o alimentație ultraprocesata sau stresul sunt factori favorizanți pentru bolile inflamatorii intestinale. Care sunt acestea, cat de grave sunt complicațiile și cum se realizeaza tratamentul, ne spune dr. Teodor Badescu, medic primar gastroenterologie.


Ce parere ai despre aceasta stire?