Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plan DISPERAT al familiei micuței UCISE de pedofilul olandez: oamenii nu cred că bărbatul s-a sinucis

Publicat:

, micuța de 11 ani din Dambovița, care a fost rapita și ucisa de un pedofil olandez, nu crede ca acesta s-a sinucis. Parinții și unul din frații micuței sunt convinși ca barbatul suspectat de uciderea micuței e inca in viața și ca pista sinuciderii e una falsa, menita sa inchida o ancheta complicata care risca sa creeze și probleme diplomatice.

Citește și: , prima reacție la informații INCENDIARE: fiul lui , parte a unui rețele de traficanți

TV, fratele Adrianei e dispus sa merga in Olanda sa vada cu ochii lui probele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Marturia barbatului care i-a luat viața unei romance, in magazinul unde tanara lucra, in Olanda: „Am jurat ca voi ucide un olandez alb”

14:55, 05.04.2024 - Barbatul in varsta de 57 de ani care a injunghiat o romanca in varsta de 36 de ani, angajata a unui magazin Albert Heijn, anul trecut, a vizat un agent de securitate. Cand a vazut ca acesta nu e in supermarket, a decis sa omoare un olandez „alb”, la intamplare. Victima a fost Antoneta Gjokja, scrie…

Traficanți de droguri, care alimentau și elevi, saltați de mascați! Descinderi la persoane din Dambovița și Prahova

15:05, 03.04.2024 - Descinderi de amploare, miercuri de dimineața, in județele Dambovița și Prahova, la traficanții de droguri! Oamenii au efectuat 10 percheziții in cele doua județe. Descinderile au loc in cadrul unei anchete penale care vizeaza infractiuni de trafic de droguri de risc si mare risc, printre clientii traficantilor…

Prezența artistei Erika Isac la Balul Bobocilor, motiv de revolta in randul parinților. Au protestat pe pagina de Facebook a liceului: „Vi se pare normala?”

12:41, 12.03.2024 - Parinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați, dupa ce pe lista celor care vor canta la Balul Bobocilor se afla și numele artistei Erika Isac. Oamenii sunt revoltați și spun ca nu iși doresc ca tanara sa fie prezenta la eveniment din cauza limbajului vulgar.

Cu ce viteza „zbura” un șofer intr-o localitate din Dambovița. Oamenii legii cu greu l-au tras pe dreapta

10:55, 02.03.2024 - Inconstiența șoferilor care circula cu viteza excesiva in interiorul localitaților este o problema grava cu consecințe tragice. Nu de puține ori, șoferi nu conștientizeaza pericolele asociate vitezei excesive, in special in zonele populate.

Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este „viu”, spune un expert olandez

14:30, 28.02.2024 - Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este „viu”, a declarat marți un expert spațial din Olanda, dupa ce a detectat schimbari pe orbita sa care sugereaza ca Phenianul reușește sa controleze nava spațiala - deși capacitațile sale raman necunoscute.

Incendiu la un vagon de tren in orașul Titu, din județul Dambovița. Calatorii, evacuați de urgența

07:25, 20.02.2024 - Se actioneaza la un incendiu izbucnit la un vagon de tren, in judetul Dambovita. Din primele date, in urma izbucnizii incendiului nu ar fi victime. Oamenii - vorbim despre calatori - au fost evacuati din vagon.Operatiune de stingere a focului este in desfasurare. Mai multe echipaje cu apa si spuna,…


Ce parere ai despre aceasta stire?