Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plăcinta cu brânză din comerț conține glicerină, cisteină și mulți aditivi

Publicat:

Placinta cu branza din comerț conține glcerina, cisteina și mulți aditivi alimentari. Este vorba despre acele placinte semipreparata pe care le gasim congelate in mai toate hiermarketurile și supermarketurile de la noi și care nu necesita decat coacere. Nimic mai simplu. Era prea frumos sa fie și rapid de preparat și gustos și sanatos. Dar nu este chiar așa. Mai mult decat atat, este greu de inchipuit ca exista persoane care sa nu consume cu multa placere delicioasele placinte, fie pentru a incheia o masa sanatoasa luata in tihna acasa sau la un local, fie chiar și fugitiv de la o patiserie. Insa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leguma-fruct care poate fi consumata in exces. Dr. Mihaela Bilic: „Nu conține fructoza și este bogata in fibre și minerale“

16:46, 16.05.2024 - Este sezonul roșiilor cu gust romanesc, care pot fi consumate fara limita de cantitate. Este este o leguma-fruct ce nu treabuie sa lipseasca din meniul oricarei zile de vara. Are puține calorii, peste 95% apa, multe fibre și minerale, susține nutriționistul Mihaela Bilic.

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Diferența dintre o branza naturala și una care conține chimicale. Un producator ardelean explica: „Ne punem semne de intrebare”

10:50, 15.03.2024 - Consumatorul roman este puțin atent la alimentele pe care le consuma, arata ultimele studii. In cazul branzeturilor, spre exemplu, nu multi stiu cum sa le aleaga pe cele care nu contin chimicale sau lapte praf. Exista insa cateva metode prin care putem identifica daca branza este naturala sau nu, eliminand…

Oamenii de știința din Franța au descoperit noi aditivi alimentari care provoaca cancer

03:20, 22.02.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit ca utilizarea anumitor emulgatori (e-uri) in produsele alimentare ar putea duce la apariția cancerului. Emulsificatorii sint aditivi alimentari care sint folosiți pentru a imbunatați textura și durata de conservare a alimentelor. Potrivit experților, acești…


Ce parere ai despre aceasta stire?