Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piţurcă regretă relaţia cu Vica: Soţia mea suferă enorm!

Publicat:

"Am gresit si imi pare enorm de rau. Stiu cat de mult sufera familia mea si mai ales sotia. Este foarte greu sa gandesti sa sa-ti gasesti cuvintele in astfel de momente. Daca as putea sa dau timpul inapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie sa sufere. Nu fac circ din viata mea privata si nu voi face comentarii in legatura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamna este adevarat. Pentru mine casnicia si familia sunt cele mai importante lucruri in viata", a declarat Piturca pentru Kanal D.

, fosta dansatoare la , sustine…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Doliu in familia Rotariu: Dana, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a decedat

14:55, 26.05.2024 - Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, a murit duminica dimineata, a anuntat clubul Poli Timisoara."Din pacate viata este cruda. Sotia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viata in dimineata zilei de astazi.Sincere condoleante familiei Rotariu.

Motivul pentru care Carmen Rusu nu divorțeaza de Vali Vijelie, deși s-au desparțit. Stau impreuna in aceeași casa

14:35, 23.04.2024 - Carmen Rusu a confirmat ieri desparțirea de Vali Vijelie, dupa o casnicie de 21 de ani. Tot ea a anunțat ca nu divorțeaza de artist și, mai mult decat atat, continua sa locuiasca impreuna, in aceeași casa. In anul 2003, Vali Vijelie sau Valentin Rusu, pe numele sau din buletin, s-a casatorit cu Carmen,…

Ultimele ore din viața Mirelei, femeia ucisa de turc. Familia tinerei a facut dezvaluiri despre relația victimei cu criminalul

09:55, 17.04.2024 - Ies la iveala detalii despre ultimele momente din viața femeii ucise de afaceristul turc. Familia victimei a vorbit despre relația dintre aceasta și cel care i-a luat viața, dar și despre ce s-a intamplat dupa dispariția femeii de 38 de ani.

Acces Direct. Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa de peste 7 ani. Soția și copii au disparut din viața sa: ”Nu știu de ce...” / VIDEO

20:31, 16.04.2024 - Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa. Soția lui a decis sa plece in Anglia și nu a mai vrut sa se intoarca in țara, apoi l-au urmat și cei doi copii. Barbatul in varsta de 70 de ani iși dorește sa-i revada dupa atația ani.

Iulia Vantur, dezamagita de Teo Trandafir, care i-a criticat relația cu Salman Khan: „Era o persoana care imi placea foarte mult, o admiram”

14:35, 18.03.2024 - Iulia Vantur a facut primele declarații dupa ce saptamana trecuta a avut un schimb de replici cu Teo Trandafir, in direct la TV, din cauza lui Salman Khan. „Nu a parut ca aveți o chimie, pareai ca faci parte din stafful lui”, i-a spus prezentatoarea vedetei, care e deranjata ca viața ei personala a…

Ce imagine a postat soția lui Gabi Stangau la o luna distanța de la moartea violonistului. Are legatura cu cea mai importanta zi din viața lor

09:15, 18.03.2024 - A trecut o luna de cand Gabi Stangau a sfarșit intr-un mod tragic. Familia lui este devastata de durere. Soția lui, cu care era impreuna de aproape opt ani, iși revine cu greu din șocul pierderii.


Ce parere ai despre aceasta stire?