Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pippa Middleton confirmă că este însărcinată: "Am observat cum proporţiile corpului meu se schimbă..."

Publicat:

Pippa in varsta de 34 de ani a facut acest anunt in rubrica sa din revista , dezvaluind cititorilor ca ea si sotul ei, , vor deveni parinti pentru prima oara.

Mezina familiei Middleton a dezvaluit detalii despre sarcina sa, care a trecut de primul trimestru, marturisind ca nu a suferit pana acum de greturi matinale. "Am fost o norocoasa sa trec de 12 saptamani fara greturi dimineata. Am avut o sarcina normala pana acum", a relatat Pippa.

Vestea ca si sotul ei, , vor deveni parinti a aparut prima data in aprilie.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Vladuța Lupau și soțul ei numara saptamanile pana cand vor deveni parinți pentru a doua oara: „Abia așteptam sa te cunoaștem”

13:31, 20.05.2024 - Viața Vladuței Lupau și a partenerului sau, Adrian Rus, s-a schimbat radical de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara, acum facand ultimele pregatiri pentru venirea pe lume a fiului lor. Nu doar cei doi sunt entuziasmați de nașterea bebelușui, ci Iair care abia așteapta sa-și cunoasca…

Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata / VIDEO

23:25, 09.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata cu primul lor copil. Iata ce au postat cei doi soți pe rețelele de socializare, dar și cum au dat marea veste!

Anunț major pentru romanii care dețin card de sanatate. Se schimba totul, vestea tocmai a fost data

16:11, 08.05.2024 - Cardurile de sanatate ale romanilor vor fi modificate, a anunțat ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan. Totul va deveni transparent, potrivit oficialului guvernamental. Ce informații se cunosc pana la momentul redactarii acestui articol despre așa-numitul portofel electronic. Sistemul național de card…

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Efectele cumplite și nebanuite ale zaharului asupra corpului omenesc. Nu doar ca ingrașa, dar schimba și fizionomia

22:26, 02.03.2024 - Zaharul nu este complet rau pentru organism, atata timp cat este consumat cu moderație. De fapt, el joaca un rol important in furnizarea de energie corpului. Problema apare atunci cand consumam zahar in exces, in special zaharul adaugat care se gasește in sucuri sau dulciuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?