Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piloţii de Formula 1 Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor lupta pentru titlul mondial în Marele Premiu al SUA

Publicat:

Toata atentia in al Statelor Untie va fi asupra pilotilor de la Mercedes, Lewis Hamilton si Nico Rosberg, care continua lupta pentru titlul mondial in Formula 1. Britanicul a obtinut patru victorii consecutive care l-au propulsat pe primul loc in clasamentul general cu un avans de 17 puncte, in timp ce germanul are nevoie de o victorie pentru a ramane aproape de lider.

a confirmat ca cel probabil nu va participa in calificarile al din cauza unei penalizari.

Circuitul de la Austin a fost inclus pentru prima data in…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Lando Norris a fost felicitat de Donald Trump dupa victoria de la Miami: Mi-a spus ca mi-a purtat noroc

11:26, 06.05.2024 - Lando Norris (McLaren) a obtinut, duminica, la Marele Premiu de la Miami prima victorie din cariera sa in Formula 1. Pilotul britanic a primit numeroase felicitari, inclusiv din partea lui Donald Trump, fostul presedinte al Statelor Unite si candidat la urmatoarele alegeri.

Maverick Vinales (Aprilia) s-a impus in Marele Premiu al SUA

10:35, 15.04.2024 - Spaniolul Maverick Vinales (Aprilia), care se impusese deja sambata in cursa de sprint, a obtinut victoria in Marele Premiu al Statelor Unite, a treia din cele 21 de etape ale sezonului MotoGP, duminica, pe Circuit of the Americas din Austin, informeaza news.ro. Catalanul i-a devansat pe spaniolul prodigios…

Moto GP - Maverick Vinales (Aprilia) s-a impus in Marele Premiu al SUA

08:30, 15.04.2024 - Spaniolul Maverick Vinales (Aprilia), care se impusese deja sambata in cursa de sprint, a obtinut victoria in Marele Premiu al Statelor Unite, a treia din cele 21 de etape ale sezonului MotoGP, duminica, pe Circuit of the Americas din Austin.

FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei

19:50, 05.04.2024 - Piloții și echipele de Formula 1 se pregatesc sa ajunga in Japonia, cunoscuta și ca „Țara Soarelui Rasare”, pentru a patra runda a sezonului 2024. The post FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei first appeared on Informatia Zilei .

Fernando Alonso, chemat de comisari dupa accidentul lui George Russell » Britanicul de la Mercedes acuza: „Asta au aratat datele”

09:30, 24.03.2024 - Spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) și britanicul George Russell (Mercedes) vor fi audiați dupa Marele Premiu de Formula 1 de la Melbourne (Australia). In ultimul tur al cursei, George Russell a lovit violent parapetul și și-a distrus mașina, care a ramas in mijlocul circuitului, și a provocat…

Doua surprize și o dezamagire in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 din Australia: Sainz, Tsunoda și Hamilton!

10:00, 23.03.2024 - Max Verstappen (26 de ani, Red Bull Racing) va pleca din pole-position duminica, ora 06:00 in Romania, in Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Din prima linie, imediat in spatele olandezului, va pleca spaniolul Carlos Sainz jr, de la Ferrari. In aceasta dimineața, raportat la ora Romaniei, circuitul…

Formula 1 are un nou Safety Car: Aston Martin Vantage facelift

16:41, 05.03.2024 - Formula 1 va avea un nou Safety Car incepand cu Marele Premiu al Arabiei Saudite. Mai exact, este vorba despre noul Aston Martin Vantage facelift, care va fi prezent la anumite etape din acest sezon. Inca din 2021, Safety Car-ul Formulei 1 alterneaza intre Mercedes-AMG GT Black Series și Aston Martin…

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.


Ce parere ai despre aceasta stire?