Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pilaf călugăresc la cuptor – un deliciu sănătos și sățios fără carne!

Publicat:

Va prezentam o rețeta de pilaf calugaresc delicios. Acesta este un fel de mancare cald foarte sațios și aromat, numai bun pentru toți ce nu consuma carne. Pilaful este foarte sațios, deoarece conține 3 tipuri de terci, perfect combinate cu legume. Este o garnitura pe cat de simpla, la prima vedere, pe atat de delicioasa. Ingrediente – 1 pahar de hrișca – 1 pahar crupe de grau – 1 ceapa – 1 pahar de orez – 300 g de ciuperci champignon – 1 morcov – 50 ml  ulei de floarea soarelui – sare – piper negru macinat – apa calda   Mod de preparare 1. Dați morcovul prin razatoare. Taiați ceapa cuburi, ciupercile

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

De la Vaslui și pana in nordul județului, la Bacești, sute de copaci au fost puși la pamant

23:45, 11.03.2024 - DEFRIȘARE… Aproape 400 de arbori au fost taiați de pe marginea DN 15D, de la ieșirea din municipiul Vaslui și pana la granița județului cu Neamț. Arborii, majoritatea cu o vechime de peste 60 de ani, au fost taiați la inițiativa Direcției Regionale de Drumuri și Poduri pentru ca reprezentau un pericol…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Ce prețuri au fost azi in Piața Centrala din Turda? Cat costa ceapa, ridichile, roșiile, vinetele, strugurii, merele, ciupercile?!

16:40, 26.02.2024 - In piața centrala din Turda gasiți diverse legume și fructe, de sezon sau nu, romanești sau din import, iar prețurile care au fost azi le puteți afla mai jos. De exemplu, ceapa roșie era 5 lei/kg, in timp ce ceapa alba era ceva mai scumpa, respectiv 7 lei/kg. Hreanul unguresc, de calitatea I-a, era…

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Omleta japoneza in straturi. De ce este tamagoyaki atat de populara in intreaga lume?

17:46, 13.02.2024 - Tamagoyaki, o rețeta de baza in Japonia, este realizata prin rularea cu grija a mai multor straturi subțiri de ou gatit intr-o tava dreptunghiulara, asemenea unei omlete.In mod tradițional, ar fi nevoie și de o tigaie speciala, dar poate fi folosita și una normala, antiderapanta, de 20 centimetri.Exista…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…


Ce parere ai despre aceasta stire?