Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piciorul stâng al unei femei care suferă de o boală rară cântăreşte 108 kilograme!

Publicat:

, de 38 de ani, ar suferi de sindromul Proteus, o maladie foarte rara care afecteaza doar 120 de persoane din întreaga lume.

În timp ce la corp are o dimensiune normala, picioarele lui Mandy Sellars, din Accrington, Lancashire, sunt supradimensionale. Poreclita "Femeia cu picioare gigantice", Mandy a avut amputat stângul în anul 2010, dupa ce ajunsese sa cântareasca 31 de kilograme si dezvoltase o infectie.

În acest moment însa, acelasi picior a ajuns la 108 kilograme, mai mult decît greutatea normala

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kate Middleton, declarații in legatura cu boala de care sufera, cancerul: “Fac progrese bune”

21:30, 14.06.2024 - Kate, prințesa de Wales a Marii Britanii, a declarat ca face progrese bune și se lupta cu boala cu care a fost diagnosticata, cancerul. Intr-un mesaj scris personal și publicat vineri, Kate a spus ca a fost “uimita” de miile de mesaje primite din intreaga lume care au urmat anunțului privind cancerul,…

Celine Dion, despre lupta cu boala ingrozitoare de care sufera: „Abia puteam sa merg și imi lipsea foarte mult sa traiesc”

17:30, 11.06.2024 - Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu emoționant pentru People ca fiii sunt cei care i-au fost alaturi in momentele cele mai dificile și au ajutat-o sa fie puternica și sa lupte impotriva bolii autoimune de care artista sufera.

Incredibil! O femeie era considerata mereu beata fara sa consume pic alcool / Boala misterioasa de care sufera

06:30, 04.06.2024 - Incredibil! O femeie era considerata mereu beata fara sa consume pic alcool / Boala misterioasa de care sufera!O femeie considerata beata de mai multe ori a fost diagnosticata cu o boala rara.

Celine Dion, in lacrimi: Daca nu pot merge, ma voi tari. 10 ani a cautat un diagnostic pentru boala rara de care sufera

06:21, 25.05.2024 - Celine Dion știa ca ceva nu era in regula cu corpul ei de mai bine de un deceniu, inainte de a primi un diagnostic. Artista detaliaza primele simptome ale sindromului pe care l-a respins timp de peste 10 ani.

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

Aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala

08:50, 17.05.2024 - La nivel global, se estimeaza ca aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala, jumatate dintre acestia nu sunt constienti de faptul ca o au si mai putin de 20% sunt controlati, potrivit  www.sant.ro . Ziua mondiala de lupta impotriva hipertensiunii arteriale este marcata la 17…

Cardiomiopatia, boala de care sufera aproape 30% din populație. Cum e diagnosticata și ce facem pentru a o preveni

15:40, 09.04.2024 - In cadrul Conferinței Pompeaza Viața #CardiomiopatiaConteaza, oraganizata de trustul de presa DC Media Group, in colaborare cu Societatea Romana de Cardiologie și Fundația Romana a Inimii, s-au pus in prim-plan bolile cardiovasculare, dar și afecțiuni precum cardiomiopatia. Cardiomiopatiile, o categorie…

Alegerile de duminica i-au aratat presedintelui Erdogan de ce anume sufera partidul sau: „Boala arogantei”

20:50, 03.04.2024 - Dupa esecul inregistrat la alegerile locale de duminica, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a reprosat colegilor din Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP) ca s-au indepartat de oamenii de rand.


Ce parere ai despre aceasta stire?