Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petiție către Boc: ''Traseul centurii metropolitane să nu se suprapună cu Băile Someșeni''

Publicat:

(CCL) a trimis luni o petiție   Cluj-Napoca și primarului in care se cere ca traseul centurii de ocolire a municipiului sa nu se suprapuna peste zona Bailor Someșeni.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boc, explicații despre ANULAREA licitației pentru centura metropolitana: ''Firma a depus o oferta cu 30% mai mare''

16:25, 29.04.2024 - Primarul Clujului, Emil Boc, a facut precizari privind licitația anulata pentru cel de al doilea tronson al centurii metropolitane, in cadrul ședinței Consiliului Local de luni, 29 aprilie 2024.

Taxa de parcare in Cluj-Napoca, „un moft” pentru aproape 600 de șoferi care au uitat sa o plateasca. Emil Boc: „Mi se pare enorm”

15:10, 11.04.2024 - Poliția Locala a avut o ampla acțiune de verificare a plații taxei de parcare pentru parcarile de pe domeniul public din Cluj-Napoca. Aproape 600 de șoferi au fost prinși pentru ca nu și-au platit taxa de parcare.

Emil Boc, fostul premier al Romaniei, face acuzații de blat la meciul de fotbal dintre Petrolul și Sepsi

11:25, 10.03.2024 - Emil Boc, fostul premier al Romaniei, actualmente primar al orașului Cluj-Napoca, face acuzații de blat la meciul dintre Petrolul și Sepsi, meci care a anulat... The post Emil Boc, fostul premier al Romaniei, face acuzații de blat la meciul de fotbal dintre Petrolul și Sepsi appeared first on Special…

Emil Boc, dupa ce a fost luat peste picior de Traian Basescu: „Vom vorbi in privat, la o cafea”

16:35, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat miercuri la declarațiile facute de Traian Basescu marți seara la Jurnalul de Seara de la Digi24. Deși a fost ironizat de acesta, Boc spune ca il va respecta mereu pe fostul președinte și ca va discuta cu el despre aceste comentarii „la o cafea”.

Alina Gorghiu, discuții cu Emil Boc: „25% din bugetul de investitii pentru 2024 merge catre Palatul de Justitie din Cluj-Napoca”

20:15, 28.02.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a avut, miercuri o intalnire cu primarul liberal din Cluj-Napoca, Emil Boc. Ea a precizat ca discutiile au vizat faptul ca 25% din bugetul de investitii pentru 2024 merge catre Palatul de Justitie din oras, iar investitia finala se ridica la aproximativ 100 de milioane…

Incredibil ce a pațit deputatul PNL Sabin Sarmas: Exclus de pe grupurile interne de Whatsapp ale partidului

18:41, 18.02.2024 - Deputatul PNL Sabin Sarmas, presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor, și-a permis sa critice partidul, despre care a spus ca actiunile sale sunt alterate de guvernarea de coalitie. In plus, și-a anunțat și candidatura impotriva lui Emil Boc la primaria…

Reprezentanții sectorului cultural din Cluj-Napoca i-au cerut primarului Emil Boc sa adopte un regulament pentru finanțarea culturii/Reacția primarului: Nu facem teatru in orice situație

00:10, 15.02.2024 - Continue reading Reprezentanții sectorului cultural din Cluj-Napoca i-au cerut primarului Emil Boc sa adopte un regulament pentru finanțarea culturii/Reacția primarului: Nu facem teatru in orice situație at Info real.

Emil Boc, despre comasarea alegerilor: "E o decizie de oportunitate"

13:11, 08.02.2024 - Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat in cadrul unui interviu, referitor la comasarea alegerilor, ca este o decizie de oportunitate, dar si ca alte noua tari organizeaza simultan alegeri europarlamentare cu alegeri locale.


Ce parere ai despre aceasta stire?