Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 26.000 de copii, victime ale conflictelor din Afganistan în perioada 2005-2019

Publicat:

In perioada 2005-2019 in conflictele din Afganistan au fost ucisi sau raniti 26.025 de copii, arata un raport al organizatiei caritabile britanice , preluat de dpa, potrivit AGERPRES.

Numai anul trecut, in Afganistan au cazut victime violentei 3149 de copii - 874 ucisi si 2275 raniti - adica 30% din copiii care si-au pierdut viata sau au fost mutilati in zonele de conflict din intreaga lume, arata documentul.

Conform organizatiei, statistica inregistreaza copiii prinsi intre fortele pro si antiguvernamentale aflate in conflict direct.

Citește și: Administrația…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momentul in care rușii ataca Odesa cu muniție cu dispersie. Cel puțin cinci oameni au fost uciși și peste 30 sunt raniți

12:45, 30.04.2024 - Cel puțin cinci persoane au fost ucise și aproximativ 30 au fost ranite intr-un atac cu rachete rusești asupra Odesei. Lovitura a distrus și o cladire supranumita de localnici "castelul lui Harry Potter" și care gazduiește Facultatea de Drept. 

Scene inspaimantatoare in SUA. Patru politisti ucisi si alti patru raniti, intr-un schimb de focuri – VIDEO

10:40, 30.04.2024 - Scene cutremuratoare in sud-estul Statelor Unite. Mai mulți oamenii ai legii au cazut victime unui incident armat.  Bilanțul este unul cumplit – patru morți și tot atația raniți in randul oamenilor legii. Patru politisti au fost ucisi, iar alti patru raniti, anunta autoritatile locale, relateaza AFP,…

Unicef. Copiii din Gaza spera sa moara cat mai repede

19:25, 27.03.2024 - Suferința mentala a copiilor din Gaza este atat de profunda, incat unii spera sa moara rapid pentru a scapa de „coșmar”, a declarat marți un purtator de cuvant al agenției ONU pentru protecția copilului, relateaza  AFP .   „Ceea ce era de neconceput se spune acum in mod regulat in Gaza”, a declarat…

Bilanț tragic dupa o competiție auto in nordul Ungariei: decese și multiple victime ranite

03:55, 25.03.2024 - Un accident tragic s-a soldat cu morti si raniti, la o cursa de masini din nordul Ungariei, informeaza Rador Radio Romania. Patru spectatori au murit si alti opt au fost raniti in nordul Ungariei, cand o masina de curse a scapat de sub control in timpul unei competitii.Posturile de televiziune…

Stoltenberg: Peste 350.000 de soldati rusi au fost ucisi sau raniti in Ucraina

13:10, 15.03.2024 - Serviciile de informatii occidentale estimeaza ca numarul soldatilor rusi ucisi sau raniti in razboiul din Ucraina este mai mare de 350.000, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, potrivit agentiei DPA.

Primele victime ale atacurilor houthi: trei marinari de pe o nava de marfuri au fost ucisi

10:50, 07.03.2024 - Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom) a raportat primele trei victime de cand gruparea houthi a inceput loviturile intr-una din cele mai importante rute de transport maritim, in Marea Rosie.

Cel puțin 104 palestinieni care așteptau ajutor umanitar au fost uciși și sute raniți dupa ce s-au calcat in picioare cand soldați israelieni au deschis focul asupra lor

17:25, 29.02.2024 - Cel puțin 104 de persoane au fost ucise și 760 au fost ranite in haosul creat dupa ce soldații Forțelor de Aparare Israelului au deschis focul asupra unor palestinienilor adunați in jurul camioanelor de ajutor alimentar, potrivit Ministerului Sanatații din Gaza.

Execuție publica pe stadion, sub privirile a mii de oameni. Doi barbați, uciși prin impușcare de talibani

10:25, 23.02.2024 - Talibanii aflați la putere in Afganistan au efectuat joi o dubla execuție publica pe un stadion din sud-estul țarii, unde rudele unor victime au tras focuri de arma asupra celor doi condamnați, sub privirile a mii de oameni.


Ce parere ai despre aceasta stire?