Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Florin Salam a scăpat de controlul judiciar! Vești bune pentru manelist / VIDEO

Publicat:

Victorie pentru ! Celebrul cantareț a scapat de controlul judiciar! Vești bune pentru unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țara. Declarațiile facute la .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dani Mocanu, incident pe autostrada! Ce a pațit celebrul manelist: „Ne-a facut varza” / VIDEO

13:35, 12.04.2024 - Dani Mocanu a fost implicat intr-un incident pe o autostrada din Romania! Celebrul manelist a povestit ce s-a intamplat prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Declarațiile facute de artist.

Xtra Night Show. Luis Gabriel a recunoscut! Cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui: „Toate diamantele” / VIDEO

22:00, 29.03.2024 - Luis Gabriel a recunoscut! Celebrul interpret de muzica de petrecere a raspuns la una dintre cele mai așteptate intrebari ale fanilor sai. Iata cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui, intitulata "Toate diamantele"!

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!

Știrile Antena Stars. Beatrice Comaniceanu, noi detalii despre situația lui Florin Salam. Ce presupune controlul judiciar: ”Cand va fi chemat...” / VIDEO

15:35, 15.03.2024 - Beatrice Comaniceanu a oferit mai multe detalii despre dosarul in care este implicat Florin Salam. Manelistul a fost eliberat din arestul poliției și plasat sub control judiciar pentru o perioada de doua luni. Ce va trebui sa faca in acest timp!

Florin Salam a fost pus sub control judiciar in dosarul de inșelaciune

19:01, 14.03.2024 - Florin Salam, reținut pentru ca ar fi inșelat mai multe persoane de la care ar fi luat bani, dar nu a mai mers la acele evenimente, a fost pus sub control judiciar.Cantarețul de manele Florin Salam a fost ridicat de acasa, joi dimineața, și dus la audieri la Sectia 2 Poliție din Capitala.…

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.


Ce parere ai despre aceasta stire?