Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uniunea Europeană și Republica Moldova au semnat un pact de securitate

Publicat:
Uniunea Europeană și Republica Moldova au semnat un pact de securitate

Uniunea Europeana și au semnat marți, 21 mai, un acord de parteneriat in materie de aparare și de securitate, acord ce are drept obiectiv ajutorarea Chișinaului, candidat la aderarea la UE, sa reziste eficient in fața amenințarilor Rusiei. „Astazi, a declarat marți , șeful diplomației europene, alaturi de , șeful guvernului […] și au semnat un pact de securitate a fost publicat prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol si foto: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moldova a semnat un acord de securitate și aparare cu Uniunea Europeana

17:06, 21.05.2024 - Premierul moldovean Dorin Recean și inaltul diplomat al Uniunii Europene, Josep Borrell, au semnat astazi un Parteneriat de securitate și aparare, a declarat Borrell pe rețeaua de socializare X.

Republica Moldova scrie istorie: Este prima țara care a semnat un parteneriat de Securitate și Aparare cu UE

16:35, 21.05.2024 - Republica Moldova a semnat un parteneriat de securitate și aparare cu Uniunea Europeana, fiind prima țara care incheie un astfel de acord cu blocul comunitar, a declarat marți șeful politicii externe a UE, Josep Borrell, scrie Reuters.

Financial Times: Moldova va semna un acord de securitate cu Uniunea Europeana. Ce prevede documentul

12:20, 14.05.2024 - Republica Moldova și UE intenționeaza sa semneze saptamana viitoare un acord de securitate, sporind cooperarea in sfera apararii, amenințarilor cibernetice și interferențelor externe la „niveluri fara precedent”, sfindand avertismentele Rusiei, scrie Financial Times, citat de digi24.ro , care prezinta…

Financial Times: Moldova sfideaza Rusia și semneaza un acord de securitate cu Uniunea Europeana

11:41, 14.05.2024 - Republica Moldova și UE intenționeaza sa semneze saptamana viitoare un acord de securitate, sporind cooperarea in sfera apararii, amenințarilor cibernetice și interferențelor externe la „niveluri fara precedent”, sfindand avertismentele Rusiei, scrie Financial Times, care prezinta in exclusivitate o…

Franța și Republica Moldova au semnat un acord de cooperare și aparare

19:26, 08.03.2024 - Franța și-a reafirmat joi „sprijinul neclintit” fața de independența, suveranitatea și integritatea teritoriala a Moldovei. Președinta Moldovei, Maia Sandu, s-a aflat la Paris, unde a fost primita la Elysee de președintele Emmanuel Macron pentru incheierea unui acord de cooperare și aparare intre statele…

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live/update) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:16, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:06, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.


Ce parere ai despre aceasta stire?