Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru Covid-19: Care este vaccinul care își pierde cel mai mult eficiența în timp

Publicat:

Care dintre vaccinurile impotriva COVID-19 aprobate la nivelul UE dovedește o eficiența mai indelungata in privința protecției? Este o intrebare la care un studiu publicat de revista Science incearca sa raspunda, știind ca imunitatea scade odata cu trecerea timpului, potrivit B1 TV. Protectia vaccinurilor de la Pfizer, Moderna si Janssen a scazut in medie de la 87,9% la 48,1%, intre februarie si octombrie 2021. Cea mai mare pierdere a eficientei a fost pentru vaccinul de la Janssen (Johnson & Johnson), a carui protectie impotriva infectiei cu COVID-19 a scazut, de la 86,4 % in martie, la 13,1…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristian Popescu Piedone: ”Voi lucra frațește cu toți primarii de sector, indiferent de coloratura politica”

15:55, 23.04.2024 - Cristian Popescu Piedone a dezvaluit pe cine susține la Primariile de sector: Liviu Negoița, Daniel Baluța și Rareș Hopinca.   Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Unitații și Solidaritații Naționale (PUSL) pentru Primaria București, dezvaluie noua sa abordare dupa ce PSD și PNL au decis…

(P) Injectiile cu ozon - metoda eficienta de prevenție și tratament impotriva afecțiunilor

12:15, 16.04.2024 - Medicina integrativa se bazeaza pe un principiu conform caruia lipsa de oxigen la nivel celular reprezinta principala cauza in declanșarea diferitelor afecțiuni interne. Drept urmare, soluția in combaterea acestora o reprezinta tocmai suplimentarea cantitații de oxigen in organism prin diferite metode…

Sistemul Informatic Schengen iși arata, din nou, eficiența

14:41, 14.04.2024 - Peste 700 de persoane ce faceau obiectul unor semnalari introduse in Sistemul Informatic Schengen (SIS) au fost depistate in ultima saptamana, a informat, duminica, Politia Romana. Potrivit unui comunicat al IGPR, in perioada 5 – 11 aprilie 2024, politistii romani si partenerii de pe teritoriul statelor…

Budapesta: Mii de oameni protesteaza impotriva Guvernului Orban

10:30, 27.03.2024 - Mii de persoane protesteaza la Budapesta, cerand demisia premierului Viktor Orban, in urma unei inregistrari audio ce arata posibile acte de corupție in guvern. De la ce a pornit totul? Inițiatorul protestului, avocatul Peter Magyar, fost aliat al Guvernului Orban, a dezvaluit o inregistrare audio implicand…

Vești bune din SUA: experții au autorizat un prim tratament impotriva bolii ficatului gras

10:10, 15.03.2024 - Autoritatile sanitare americane au autorizat joi un prim tratament impotriva unei forme grave a asa-numitei boli a ficatului gras, care afecteaza milioane de persoane din Statele Unite, transmite vineri AFP, relateaza Agerpres. Tratamentul, dezvoltat de Madrigal Pharmaceuticals, este autorizat pentru…

Certificatul energetic: cum sa faceți cladirea dumneavoastra mai eficienta din punct de vedere energetic

16:25, 16.02.2024 - Certificatul energetic (certificatul de performanța energetica) este un document oficial care clasifica o cladire sau o unitate de cladire in funcție de performanța sa energetica, de la A+ (cea mai eficienta din punct de vedere energetic) la G (cea mai puțin eficienta). Acesta este emis de un auditor…

Raza de speranța pentru copii din Africa: Un vaccin impotriva malariei prezinta o eficacitate de pana la 78% / Ce preț are

07:35, 03.02.2024 - Un vaccin impotriva malariei, dezvoltat cu ajutorul cercetatorilor britanici de la Universitatea Oxford, prezinta o eficacitate de pana la 78% la copii mici, sugereaza noi date obtinute in urma unui studiu recent, relateaza vineri DPA/PA Media, scrie AGERPRES. Anul trecut, vaccinul R21/Matrix-M a…

Planificare eficienta a spațiului: cum sa-ți maximiezi gradina

00:26, 02.02.2024 - In lumea cu ritm rapid de astazi, utilizarea eficienta a spațiului a devenit mai importanta decat oricand. Acest lucru este valabil mai ales cand vine vorba de propriile noastre case și spații exterioare. Odata cu creșterea urbanizarii și disponibilitatea limitata a terenurilor, a devenit crucial sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?