Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pedeapsă pentru elevul din Brăila care și-a înjunghiat rivalul. De la ce a pornit totul

Publicat:

Un baiat de 16 ani din Braila va fi internat intr-un centru de detenție, pentru ca a fost la un pas sa ucida un alt adolescent de varsta lui. Conflictul stupid, pornit pe rețelele de socializare, s-a tranșat violent chiar langa liceul unde invața victima.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa incredibila pentru cuțitarul care a transmis live in timp ce a injunghiat un polițist / Agentul l-a iertat!

22:50, 04.04.2024 - Un an și trei luni – asta e pedeapsa primita de un cuțitar extrem de periculos, care a premeditat uciderea unui polițist și a transmis live, pe un site de socializare, cum l-a injunghiat pe un agent aflat la munca, in Secția 9 din Capitala.

De ce ar fi fost injunghiat elevul de 17 ani, la liceul Iuliu Maniu. Agresorul l-a taiat cu o maceta: ”Era foarta multa agitatie”

11:45, 04.04.2024 - In urma cu o zi, un elev de 17 ani a fost injunghiat de un alt adolescent, la liceul Iuliu Maniu. Totul s-a intamplat pe neașteptate, astfel ca nimeni nu a avut timp de reacție. Iata care ar fi motivul halucinant al atacului din București!

Imaginile cu momentul in care elevul de la un liceu din București a fost injunghiat. Patru adolescenti au sarit gardul și l-au atacat in curtea școlii / VIDEO

19:50, 03.04.2024 - Au aparut imaginile cu momentul in care elevul de la un liceu din București a fost injunghiat. Camerele de supraveghere au surprins clipa in care patru adolescenti au sarit gardul și l-au atacat pe adolescent in curtea școlii.

Agenți de paza amenințați cu pistolul de un barbat, la Galați. De la ce a pornit conflictul

19:05, 03.04.2024 - Doi agenți de paza de la un mall din Galati au fost amenințați cu un pistol cu gloanțe de cauciuc de un barbat de 50 de ani, dupa o altercație care ar fi pornit de la o parcare neregulamentara, relateaza Monitorul de Galați.Incidentul ar fi pornit dupa ce soția barbatului ar fi parcat pe un loc rezervat…

Premiera in Romania: un elev a fost condamnat la detenție intr-un centru de reeducare dupa ce și-a batjocorit colegii de clasa

08:05, 26.03.2024 - Un elev de 16 ani din Bacau a fost condamnat la un an și jumatate de detenție intr-un centru de reeducare, dupa ce și-a lovit și batjocorit doi colegi de clasa. Faptele, care s-au intamplat la inceputului anului trecut , au fost filmate și postate pe internet.Elevul agresor și victimele lui invațau…

Fiul unui om de afaceri sirian a fost injunghiat la Braila in plina strada

12:55, 10.03.2024 - Un adolescent in varsta de 16 ani, din Braila, fiul unui om de afaceri, a fost injughiat de un alt tanar, in varsta de 17 ani, tot din Braila, conform ziarulcomunitatea.ro. ”Se plimba cu prietena lui, cand a fost atacat. L-a injunghiat de doua ori, o data in zona rinichilor apoi a fugit”, a declarat…

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

Elevul care a ucis o tanara și i-a injunghiat prietenul in Gradina Botanica din Craiova a spus ca "nu suporta sa vada oameni fericiți"

11:35, 29.02.2024 - Declarație șocanta in instanța a adolescentului care acuzat ca vara trecuta a omorat o tanara și l-a ranit grav pe iubitul acesteia in Gradina Botanica din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal și parinții acestuia sunt audiați astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?