Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Pe ei, pe mama lor!” Un club din Brazilia a angajat mamele suporterilor ca oameni de ordine

Publicat:

Prima acțiune de acest fel a avut loc chiar duminica, la meciul-derby împotriva formației Nautico, în care au fost antrenate 30 de mame, acestea patrulând în jurul terenului și al vestiarelor, în mod ostentativ, pentru a fi vazute, mai ales ca purtau inscripții cu "" ("Mame pentru securitate"). Prezența lor a fost afișata pe ecranele uriașe ale arenei înainte și în timpul jocului, pentru a-i face conștienți pe suporteri de existența lor.

Clubul paulista a precizat ca mamele au facut aceeași pregatire…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații catastrofale in lume. Sute de oameni au murit

09:41, 15.05.2024 - Sute de morți și mii de case devastate dupa inundațiiDezastrele fara precedent cauzate de incalzirea globala, sunt deja o realitate. Numarul persoanelor decedate in inundațiile din Indonezia sau Brazilia crește alarmant, iar mii de locuințe au fost devastate.N-au trecut nici doua saptamani de cand furtunile…

Viceprimarul din Vama s-a lansat in cursa pentru Primarie in prezența lui Gheorghe Flutur și a unei sali arhipline de susținatori (foto)

08:30, 08.05.2024 - Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut la Vama o intalnire cu sute de oameni, la evenimentul prin care tanarul viceprimar Tiberius Constantin Lucuțar, și-a lansat candidatura pentru postul de primar la alegeri din 9 iunie. Președintele Flutur i-a mulțumit primarului in funcție, Nicolae Baltag,…

Concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia a atras 1,6 milioane de oameni VIDEO

13:00, 05.05.2024 - Peste un milion de persoane s-au inghesuit sambata pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, infruntand temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului sau mondial „Celebration”.

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.

Controverse in Brazilia dupa ce antrenorul lui Vasco da Gama a comentat despre prezența unei femei la conducerea VAR

12:45, 18.04.2024 - Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul intrebarii prezenta unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaratie care a starnit controverse in Brazilia.

S-a strigat ADUNAREA pe Dealul Polonic. Zeci de oameni și forțe de ordine au plantat sute de copaci ieri la Dorohoi

09:35, 31.03.2024 - S-a strigat ADUNAREA pe Dealul Polonic. Zeci de oameni și forțe de ordine au plantat sute de copaci ieri la Dorohoi Zeci de oameni și forțe de ordine s-au alaturat unei acțiuni de voluntariat lansate de Primaria Dorohoi la finele acestei saptamani pe Dealul Polonic și in zona iazului din acest perimetru.…

Rezultate finale oficiale ale alegerilor din Rusia. Vladimir Putin va prelua oficial noul mandat pe 7 mai

12:05, 21.03.2024 - Președintele Comisiei Electorale Centrale, Ella Pamfilova, a anunțat rezultatele oficiale ale alegerilor prezidențiale din Rusia. 76.277.708 de persoane au votat pentru Vladimir Putin (autonominalizat), strangand astfel 87,28% din voturi, scrie Kommersant.4,31% din voturile au fost exprimate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?