Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pavel Surdu Boboc a fost eliberat sub control judiciar. Este acuzat că a tras cu pistolul în centrul Craiovei

Publicat:

a fost arestat anul trecut la inceputul lunii decembrie, pentru incalcarea obligatiilor impuse prin masura controlului judiciar. Tanarul este acuzat ca a tras cu pistolul in centrul Craiovei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Functionar din Primaria Bacau, acuzat ca ar fi primit 6.000 de euro mita

18:20, 13.05.2024 - Un functionar din Primaria Bacau este cercetat sub control judiciar pentru luare de mita, el fiind acuzat ca ar fi cerut si primit 6.000 de euro in legatura cu intocmirea unor documente care atestau prestarea muncii in folosul comunitatii. Potrivit unui comunicat emis, luni, de Parchetul de pe langa…

Pacienta operata la Craiova de Alin Demetrian a murit. Cunoscutul chirurg e acuzat acum ca a omorat in total cinci oameni

17:55, 07.05.2024 - Fostul manager al Spitalului de Urgența din Craiova era acuzat de moartea a patru bolnavi și se afla sub control judiciar cand a operat-o pe ultima pacienta. Polițiștii au cerut schimbarea controlului judiciar intr-o masura mai dura, dar judecatorii craioveni au respins cererea.

Fostul sportiv Ion Soltoianu, acuzat de șantaj cu 5 mil.lei, a fost eliberat din arest: Ce spun reprezentanții Procuraturii

17:20, 30.03.2024 - Fostul sportiv Ion Șoltoianu, invinuit de șantaj, a fost eliberat din arest. O hotarare in acest sens a fost emisa de catre Judecatoria Chișinau, sediul Buiucani, dupa ce a fost examinat demersul procurorului privind schimbarea masurii preventive in privința inculpatului, conform procurorilor.

Barbatul acuzat ca a spanzurat trei caini a fost pus sub control judiciar. Judecatoria Marghita a refuzat sa-l aresteze

11:35, 28.03.2024 - Un judecator de drepturi și libertați din Marghita a respins, miercuri seara, propunerea formulata de procurori de arestare a barbatului de 55 de ani, din Budoi, acuzat ca ar fi spanzurat trei caini.

Florin Salam a fost eliberat! Regele manelelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile! / VIDEO

18:35, 14.03.2024 - Informații de ultima ora! Florin Salam a fost eliberat din arest! Conform surselor, regele manelelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce, in aceasta dimineața, a fost saltat de polișțiști in cadrul unui dosar de inșelaciune!

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Festivalul de Film de la Berlin a ajuns in centrul unei controverse: acuzat de propagarea antisemitismului

04:20, 26.02.2024 - Festivalul de Film de la Berlin a ajuns duminica in centrul unei controverse, fiind acuzat ca a servit drept platforma pentru declaratii antisemite ale unor regizori la ceremonia de decernare a premiilor, in legatura cu razboiul Israelului impotriva Hamas, relateaza AFP, citat de news.ro. "Antisemitismul…


Ce parere ai despre aceasta stire?