Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Patrula antidrog în școli", un proiect derulat de Colegiul "Istrati" Câmpina și Liceul "Ioan Pascu" din Codlea

Publicat:

"" din Campina și "" din Codlea au incheiat un parteneriat prin care iși propun sa lupte impreuna impotriva consumului de droguri. "Patrula antidrog in școli - Ce te costa sa fii cool?" este numele proiectului comun derulat de cele doua instituții de invațamant.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

INVAȚAMANT ROMANESC Elevii cer testare antidrog in școli

17:45, 13.04.2024 - Elevii din București iși doresc testarea antidrog in școli, ca masura de prevenție a unui fenomen scapat total de sub control. The post INVAȚAMANT ROMANESC Elevii cer testare antidrog in școli first appeared on Informatia Zilei .

Actiuni ale jandarmilor la scoli din judetul Tulcea (GALERIE FOTO)

19:56, 05.04.2024 - Astazi, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Tulcea a desfasurat activitati de prevenire si informare in randul elevilor de la Scoala Generala ,,Gheorghe Banea", Liceul Teoretic ,,Gheorghe Munteanu Murgoci" si Liceul Tehnologic din orasul Macin, judetul Tulcea.Potrivit IJJ Tulcea, temele abordate de catre…

Echipa Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Campina, premiata la un concurs gastronomic la Brașov

22:30, 16.03.2024 - Pasionații de brutarie, patiserie, cofetarie si gastronomie s-au reunit la Brașov, la GastroPan 2024, evenimentul emblematic al industriei panificatiei, patiseriei, cofetariei si HoReCa din Romania.

Eduard Unguroaica (CSS ”Constantin Istrati” Campina), campion național la triplusalt, categoria sub 18 ani

18:56, 16.03.2024 - In acest week-end, la București au loc finalele Campionatului Național de Atletism in sala sub 18 ani. In prima zi a concursului, CSS ”Constantin Istrati” Campina a fost prezent cu trei sportivi, cea mai buna performanța fiind reușita de Eduard Unguroaica, in proba de triplusalt, care a caștigat titlul…

Argint pentru Eduard Unguroaica, la saritura in lungime, in etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

16:20, 25.02.2024 - Dupa o prima zi cu patru clasari pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Campina , duminica, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții campineni fiind inscriși in alte cateva probe.

500 elevi din trei școli campinene au participat la ZICI2024

21:30, 13.02.2024 - ZICI sau Ziua Internaționala a Cititului Impreuna a prilejuit o saptamana de citit impreuna. 20 de voluntari alaturi de 25 de profesori au desfașurat sesiuni de citit pentru 500 de elevi din municipiul Campina.

Doi caini ai Jandarmeriei, vedetele unei acțiuni dedicate Zilei Internaționale a Nonviolenței la Școala Gimnaziala ”A.I. Cuza” Campina

22:35, 01.02.2024 - In cadrul Saptamanii Nonviolenței in Școli, in cursul zilei de joi, 1 februarie, la Școala Gimnaziala ”Alexandru Ioan Cuza” Campina a avut loc o acțiune mult apreciata de cei aproximativ o suta de copii de la clasele din ciclul primar prezenți.

Jandarmii marmureșeni au desfașura activitați preventiv-educative pe tot parcursul lunii ianuarie

15:35, 30.01.2024 - Pe intreg parcursul lunii ianuarie, jandarmii maramureșeni au continuat seria acțiunilor preventive in școlile din județul nostru, deruland saptamanal activitați menite sa informeze elevii, dar și sa previna actele de natura antisociala in școli și in proximitatea acestora. In aceasta perioada, beneficiarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?