Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru ostatici germani au fost eliberați din Gaza

Publicat:

Patru persoane cu dubla cetațenie germano-israeliana se numara printre ostaticii eliberați vineri din Gaza, anunța presa germana, citata de .

Ostaticii eliberați, ai caror membri de familie au declarat ca au dubla cetațenie, sunt: , 2 ani, , 4 ani, și Doron Katz-Asher, 34 de ani, precum și , 77 de ani, potrivit mediafax.

Ministrul de externe al Germaniei, , a confirmat ca patru persoane cu dubla cetațenie se numara printre cei eliberați, a relatat .

Ea a mulțumit Qatarului pentru rolul sau in negocierea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teheran: Ambasadorii britanic, francez și german, convocați la Ministerul iranian de externe

16:55, 14.04.2024 - Ministrul iranian de Externe i-a convocat duminica pe ambasadorii Regatului Unit, al Franței și al Germaniei pentru a protesta impotriva a ceea ce el a calificat „poziția iresponsabila” fața de represaliile Teheranului contra Israelului, anunța agenția iraniana de presa ILNA. Cele trei țari europene…

Și Germania critica declarația Papei: „Unele lucruri le poți ințelege doar daca le vezi cu ochii tai”

15:36, 11.03.2024 - Ministrul de externe al Germaniei, Annalena Baerbock, a criticat dur apelul Papei Francisc ca Ucraina sa negocieze cu Moscova, spunand ca nu i-a „ințeles” poziția. Baerbock a spus ca daca Ucraina și aliații sai „nu dau dovada de putere acum, nu va fi pace”.

Nicolae Ciuca vrea ca romanii care locuiesc in Spania sa poata obține dubla cetațenie fara examen

15:45, 07.03.2024 - Presedintele Senatului și liderul PNL Nicolae Ciuca a declarat joi ca și-ar dori ca cetațenii romani care locuiesc in Spania sa poata obține dubla cetațenie „fara examen”, dupa o intrevedere avuta cu liderul Opozitiei din Spania Alberto Nunez Feijoo, informeaza news.ro.

Ciolacu lanseaza 3 promisiuni majore: Pana la finalul anului intram in Schengen/ VIDEO

22:05, 04.03.2024 - Marcel Ciolacu a vorbit despre cele trei promisiuni facute Romaniei: Pedro Sanchez urmeaza sa vina in Romania pentru a semna un acord privind dubla cetațenie pentru romanii din Spania, Romania va intra in Schengen și terestru și nu va mai fi nevoie de vize pentru SUA.  „Aceasta decizie a fost…

Interceptarea ofiterilor germani. Boris Pistorius il acuza pe Putin

19:35, 03.03.2024 - UPDATE Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, l-a acuzat duminica pe presedintele Vladimir Putin ca incearca sa „destabilizeze” Germania, in urma difuzarii convorbirii confidentiale interceptate intre ofiteri germani cu privire la livrari de arme in Ucraina, relateaza AFP si DPA. „Este vorba…

Ciolacu anunța ca in 2-3 luni semneaza cu Pedro Sanchez acordul privind dubla cetațenie

12:55, 20.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma ca in urmatoarele 2-3 luni va semna, impreuna cu omologul spaniol, Pedro Sanchez, proiectul prin care romanii nu vor mai fi nevoiți sa renunțe la cetațenia romana pentru a deveni și cetațeni spanioli.

Israelul a lansat un ultimatum pentru o ofensiva terestra in Rafah: Ostaticii trebuie eliberați inainte de Ramadan

07:45, 19.02.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi al premierului Benjamin Netanyahu, a avertizat ca Israelul va lansa o ofensiva impotriva orasului Rafah daca ostaticii israelieni detinuti in Gaza nu vor fi eliberati pana la inceputul Ramadanului.

Germania discuta despre serviciul militar OBLIGATORIU

05:30, 01.02.2024 - Temerile privind un eventual razboi extins in Europa par sa fie reale. Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, considera ca, avand in vedere situatia de securitate si nevoile armatei, Germania trebuie sa ia in considerare introducerea serviciului militar obligatoriu, noteaza AFP. „Trebuie sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?