Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru bărbaţi au fost spânzurați în India pentru violul şi uciderea unei tinere

Publicat:

Patru barbati au fost executati vineri in India pentru violul si uciderea unei tinere la , in urma cu opt ani, informeaza dpa potrivit Agerpres. Cei patru au fost spanzurati in penitenciarul Tihar din Delhi, dupa ce tribunalul a respins ultimele pledoarii ale apararii, joi seara tarziu, a confirmat un oficial al inchisorii.

Crima brutala comisa intr-un autobuz aflat pe traseu in capitala indiana in decembrie 2012 a generat atunci proteste in masa in tara si un val de condamnari pe plan international.

Tanara de 23 de ani, studenta la fizioterapie, a murit doua saptamani…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație șocanta dupa o crima sangeroasa din Bihor. Ce a ascuns femeia care și-a asumat uciderea propriului fiu?

14:55, 17.05.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor a dispus retinerea unei noi persoane in cazul crimei din localitatea Borozel, unde un tanar a murit, la sfarsitul lunii aprilie, injunghiat cu un cutit. Inițail, mama victimei a sugerat ca ar fi fost vorba de o sinucidere, dupa care și-a asumat gestul sangeros,…

Expert ONU: Uciderea unui palestinian de opt ani de catre soldatii israelieni in Cisiordania a fost o posibila crima de razboi

10:00, 02.05.2024 - Un expert al Organizatiei Natiunilor Unite a declarat ca dovezile colectate de BBC releva ca uciderea unui baiat palestinian de opt ani de catre soldatii israelieni in Cisiordania ocupata a constituit o posibila crima de razboi, informeaza BBC, relateaza Rador Radio Romania.

UCIDEREA OMULUI DE AFACERI ADRIAN KREINER Extradarea lui Marian Cristian Minae in Romania

12:40, 26.04.2024 - Crima lui Adrian Kreiner a avut loc in noaptea de 6 noiembrie 2023, cand acesta a fost batut și jefuit in propria sa vila din Sibiu de catre trei barbați mascați. The post UCIDEREA OMULUI DE AFACERI ADRIAN KREINER Extradarea lui Marian Cristian Minae in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate / Barbatul și-ar fi recunoscut crima - surse

22:10, 12.04.2024 - Cetateanul turc cercetat in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit pe camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.

Turcul suspectat de uciderea Mirelei și-a recunoscut crima și a detaliat modul ingrozitor in care a ucis-o! Barbatul a fost arestat preventiv

21:40, 12.04.2024 - Informații halucinante in cazul crimei din Dambovița! Turcul suspectat ca a ucis-o pe Mirela și-a recunoscut fapta și a detaliat modul ingrozitor in care i-a luat viața! Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

21:20, 12.04.2024 - Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii gasite tranșata in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit Antena 3 CNN. Barbatul este acuzat de omor și profanare de morminte.

CRIMA INFIORATOARE Cadavrul unei tinere de 22 de ani, gasit intr-un lacaș de cult dezafectat din Italia

08:05, 12.04.2024 - Potrivit poliției, in weekend, trupul unei femei de 22 de ani, din Franța, a fost descoperit intr-o cladire abandonata din Valle d'Aosta, situata in nordul Italiei. Conform rapoartelor CNN, tanara cauta o locație presupus bantuita, relateaza News.ro. The post CRIMA INFIORATOARE Cadavrul unei tinere…

Armata israeliana a anuntat uciderea comandantului adjunct al unitații de rachete a Hezbollah

15:20, 29.03.2024 - Armata israeliana a anuntat vineri ca l-a ucis pe Ali Abed Akhsan Naim, comandantul adjunct al unitații de rachete a gruparii militante Hezbollah, in cursul unui atac aerian in zona Bazouriye din Liban, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania. Conform comunicatului, victima era unul dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?