Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patriarhul Daniel, despre impozitarea Bisericii Ortodoxe - BOR este cel mai mare filantrop

Publicat:

Biserica Ortodoxa este, la ora actuala, cel mai mare filantrop din punct de vedere al contributiei in lucrarea sociala, a afirmat miercuri in plenul , potrivit Agerpres.Patriarhul a precizat ca in 2017 a cheltuit in scop filantropic 110.782.632 lei si a subliniat ca aceasta "inseamna jertfa, inseamna efort si grija fata de popor".Adunarea Nationala Bisericeasca este organismul central deliberativ al Bisericii Orto ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arhimandritii Dometie Manolache si Serafim Popescu, propusi pentru canonizare. Ce legatura au cu județul Alba

21:55, 26.04.2024 - Arhimandritii Dometie Manolache si Serafim Popescu, propusi pentru canonizare. Ce legatura au cu județul Alba Arhimandritii Dometie Manolache si Serafim Popescu, propusi pentru canonizare. Ce legatura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și marturisitori romani propuși spre canonizare, proclamarea…

Romanii care impartașesc așa-zisa credința a Patriarhiei Moscovei NU mai sunt ortodocși. Verdict radical al unui etnolog

18:30, 02.04.2024 - ”A nu mai fi ortodox inseamna, cumva, a nu mai fi roman. (Fara doar și poate, mulți nu vor fi de acord cu aceasta referire la ‹plamada› noastra - religioasa, culturala, istorica etc. - ca neam). A impartași ‹ortodoxia› de astazi a Patriarhiei Moscovei inseamna a nu mai ramane ortodox.Așadar, a nu mai…

Romanii care impartașesc așa-zisa credința a Patriarhiei Moscovei NU mai sunt ortodocși. Verdict radical al unui etnolog

10:10, 02.04.2024 - ”A nu mai fi ortodox inseamna, cumva, a nu mai fi roman. (Fara doar și poate, mulți nu vor fi de acord cu aceasta referire la ‹plamada› noastra - religioasa, culturala, istorica etc. - ca neam). A impartași ‹ortodoxia› de astazi a Patriarhiei Moscovei inseamna a nu mai ramane ortodox.Așadar, a nu mai…

Biserica Ortodoxa autocefala a Ucrainei ataca umar la umar cu Patriarhia Moscovei: Biserica Ortodoxa Romana a incalcat teritoriul canonic

11:01, 13.03.2024 - Nu doar Patriarhia Moscovei ataca Biserica Ortodoxa Romana dupa decizia de extindere a teritoriului canonic in Republica Moldova și in teritoriile locuite de romani din Ucraina. Biserica Ortodoxa autocefala a Ucrainei (care ține de Patriarhia Ecumenica de la Constantinopol) susține ca decizia Sfantului…

Arhiepiscopia Bucureștilor, reacție dupa ce Clotilde Armand a anunțat inchiderea primariei: „Dezaprobam utilizarea finanțarii Catedralei Naționale cu scop electoral”

16:21, 08.03.2024 - „In urma apariției in presa a unor afirmații facute de o autoritate publica a Capitalei, Arhiepiscopia Bucureștilor dezaproba folosirea cu scop electoral a pretextului de a sprijini sau nu construirea Catedralei Naționale”, a precizat Arhiepisocpia intr-un comunicat de presa.Arhiepiscopia Bucureștilor…

Patriarhul Daniel rupe tacerea: Pe ce a dat, anul trecut, Biserica Ortodoxa Romana peste 60 de milioane de euro

01:40, 01.03.2024 - Patriarhul Daniel a recunoscut pe ce a cheltuit Biserica Ortodoxa Romana, in 2023, o suma impresionanta de bani. PF Daniel a dat raportul in fața Consiliului Național Bisericesc, intruni la Reședința Patriarhala. In 2023, Biserica Ortodoxa Romana s-a distins prin contribuții semnificative in domeniul…

Romania are 152 de sfinți. Ce inseamna canonizarea, de fapt, explicația Patriarhului Daniel

20:00, 29.02.2024 - In multe case de la noi din țara exista un calendar creștin ortodox, dar puțini știu ca Romania are 152 de sfinți, mulți dintre ei au fost canonizați de Biserica Ortodoxa in decurs de șapte decenii. Patriarhul Daniel a explicat de inseamna canonizarea, de fapt. Romania are 152 de sfinți Un popor credincios,…

Cate mezeluri putem manca zilnic fara sa ne punem sanatatea in pericol

14:15, 27.02.2024 - In plus, trebuie sa fim foarte atenți la etichete daca vrem sa consumam produse de calitate."Mezelurile sunt un fel de super-carne, adica pe unele etichete producatorii și scriu asta. Un produs, de exemplu, de 100 de grame, a fost obținut din 150 sau 120 de grame de carne. Astea sunt, aș spune, mezelurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?