Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pastrama de berbecuţ cu mămăliguţă. Secretele maturării cărnii şi ingredientele care dau preparatului aroma specială

Publicat:

Pastrama de berbecut este una dintre mancarurile traditionale romanesti, reteta putand fi preparata rapid si cu putine ingrediente. Exista insa cateva trucuri pentru ca preparatul sa iasa asa cum trebuie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin

16:35, 29.03.2024 - Carnea proaspata va fi stralucitoare, umeda la atingere și ușor alunecoasa The post INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin first appeared on Informatia Zilei .

Ingredientul surpriza din piureul de cartofi pentru o aroma speciala. Asa se prepara la scolile culinare de zeci de ani

09:35, 25.03.2024 - Piureul se prepara destul de des in bucatariile romanilor, pentru ca are o textura cremoasa și un gust delicios. Se potrivește de minune cu o mulțime de feluri de mancare, precum friptura la cuptor, gratar sau cu peștele. Este simplu de preparat, insa pentru o aroma de neuitat trebuie sa adaugi inca…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Ce sa pui in apa in care fierbi pastele pentru a nu se lipi. Nu este vorba despre ulei! Ingredientul secreta ofera si o aroma speciala

00:11, 16.03.2024 - Pastele sunt unul dintre cele mai iubite preparate, pentru care multe gospodine opteaza atunci cand vor sa gateasca ceva special. Puține sunt, insa, cele care știu sa le pregateasca exact ca la carte. Este foarte important sa adaugam un ingredient-minune in apa in care le fierbem, astfel incat sa nu…

Oamenii de stiinta au dezvaluit secretele magnificelor dune desertice sub forma de stea

00:00, 05.03.2024 - Sunt una dintre minunile desertului: dunele sub forma de stea, formatiuni din nisip asemanatoare unor piramide, cu inaltimi de peste 300 de metri, cu ramificatii care pornesc dintr-un varf central si care, atunci cand sunt vazute de sus, au aspectul unei stele, informeaza Reuters luni. Oamenii de stiinta…

Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara

18:05, 22.02.2024 - Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele…


Ce parere ai despre aceasta stire?