Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paste cu roșii cherry și busuioc, un deliciu în farfurie. Se prepară rapid și sunt perfecte după o zi de muncă

Publicat:
Paste cu roșii cherry și busuioc, un deliciu în farfurie. Se prepară rapid și sunt perfecte după o zi de muncă

ceasta rețeta simpla și rapida de paste nu doar ca este delicioasa, dar și ușor de adaptat dupa preferințele tale. Poți incerca diferite tipuri de paste sau adauga alte ingrediente, cum ar fi branza parmezana sau nuci, pentru a crea o varietate de arome.Savureaza aceasta masa ușoara, plina de gust, perfecta pentru zilele agitate cand timpul este prețios.Paste cu roșii cherry și busuioc - Ingrediente:- 250g paste (de preferat spaghete)- 2 caței de usturoi, tocați fin- o lingurița de fulgi de ardei iute (opțional, pentru iubitorii de mancare picanta)- 200g roșii cherry, taiate in jumatate- 3 linguri…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?