Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pasagera care a leșinat în zborul București-Madrid se află în spital. Alte două teste Covid i-au ieșit pozitive

Publicat:

Femeia careia i s-a facut rau in timp ce calatorea cu avionul pe ruta București - Madris și care ulterior a fost testata pozitiv cu noul coronavirus este acum internata in spital, la Timișoara. Acolo a aterizat de urgența aeronava Tarom care avea ca destinație capitala Spaniei. Ceilalți pasageri au ajuns in Madrid cu același avion, dupa ce acesta a fost dezinfectat.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasagera la spital in urma unui accident produs in zona Stadionului din Timișoara

12:40, 05.04.2024 - O femeie in varsta de 67 de ani a avut parte, vineri, de o sperietura groaznica. Mașina in care acesta se deplasa ca pasagera, și care circula regulamentar, a fost implicata intr-un accident auto.

Zeci de copii și profesori de la un colegiu din Timișoara, la spital cu simptome de intoxicație. Cauza e necunoscuta

13:30, 03.04.2024 - Aproape 90 de copii de la Colegiul CD Loga din Timișoara, alaturi de 12 adulți, profesori și angajați ai școlii, au ajuns noaptea trecuta la spital, cu simptome de intoxicație. O parte din ei au fost internați la spital. Citește și: Copil din Brașov, agresat și forțat sa munceasca in condiții inumane…

Zeci de copii și profesori de la un Colegiu din Timișoara au ajuns de urgența la spital. Cursurile au fost intrerupe, este cercetata cauza

09:55, 03.04.2024 - Aproape 90 de copii de la Colegiul CD Loga din Timișoara, alaturi de 12 adulți, profesori și angajați ai școlii, au ajuns noaptea trecuta la spital, cu simptome de intoxicație. O parte din ei au fost internați la spital.

Copil in varsta de 3 ani din Timișoara, bagat in spital de neatenția parinților

21:00, 25.03.2024 - Cateva clipe de neatenție din partea unor parinți din Timișoara au fost suficiente ca baiatul in varsta de trei ani sa ajunga pe o artera intens circulata din centrul Timișoarei. Copilul a fost lovit de un șofer care circula regulamentar.

Jucatorul care a leșinat la Miami din cauza caldurii: „Ma simt mai bine, am ieșit din spital”

20:25, 20.03.2024 - Arthur Cazaux, 21 de ani, #74 ATP, s-a prabușit luni pe teren in timpul calificarilor pentru turneul Masters 1000 de la Miami, in condiții meteo dificile. El a fost internat in spital, iar starea i s-a imbunatațit vizibil. ...

FOTO. O femeie a ajuns la spital in urma unui accident in zona Mehala din Timișoara

09:00, 15.03.2024 - Accident pe strada Clocșa, din Timișoara, unde un barbat a intrat cu mașina in alt autoturism in timp ce incerca sa vireze la stanga. O femeie a fost ranita și transportata la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Domnule Predoiu, va trebuie o luna sa aflati de propriul control?

17:00, 13.02.2024 - C otidianul de Hunedoara a publicat, la inceputul lunii februarie, o ancheta cutremuratoare despre neregulile comise de ofiteri din cadrul IPJ Hunedoara in cazul procuroarei Gina Cibian care trecea prin cea mai cumplta tragedie a vietii sale de mama. „Unicul sau copil, o adolescenta in varsta de 17…


Ce parere ai despre aceasta stire?