Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Partigiano, noul restaurant din Palas: rețete de pizza și paste cu ingrediente aduse din Napoli și sos de roșii crescute în solul vulcanic al muntelui Vezuviu

Publicat:

Napoli, al treilea cel mai mare oras din Italia, este cunoscut ca si orasul contrastelor. Cu un dialect unic, dar si cu preparate culinare speciale, napoletanii au cucerit mapamondul cu deliciile specifice zonei. Daca ti-e dor de o vacanta in peninsula sau iti faci planuri sa explorezi strazile boeme ce o caracterizeaza, Partigiano, cel mai nou restaurant din Palas, cu specific italian, te invita sa gusti din savoarea napoletana.  Aici se pregateste pizza autentica, paste proaspete si deserturi delicioase, care te vor „plimba" prin bucatariile invaluite in arome din regiunea Campania.  Cand ajungi…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

NAMI Beach Club & More – o experiența exclusiva de vara, oferita de Radisson Blu Hotel Bucharest, in inima orașului – se va deschide in luna iunie

17:15, 25.04.2024 - Legendara piscina de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o noua destinație de vara, care urmeaza sa iși deschida porțile in luna iunie. Renovata in urma unei investiții directe de peste 1 milion de euro, NAMI Beach Club este propunerea Radisson Blu Hotel Bucharest pentru o…

Acțiune de curațenie in Parcul Șipote, care va ramane “inima verde a orașului” și ...

15:05, 15.04.2024 - Una dintre cele mai cautate zone pentru plimbare și relaxare in centrul Sucevei, primavara și vara, este Parcul Șipote, cu aleile care duc spre Cetate. Numai ca de multe ori curațenia lasa de dorit, ca și starea aleilor și a treptelor, care s-au degradat in timp.Tocmai de aceea, in cursul zilei de ...

VIDEO: Lucratorii forestieri de la Livezi au ecologizat o groapa de gunoi ilegala amplasata in inima padurii

11:30, 03.04.2024 - Padurea este un ecosistem fragil, nu un loc pentru deșeuri. Aceasta este lecția invațata intr-o acțiune impresionanta desfașurata la Ocolul Silvic Livezi din cadrul Direcției Silvice Bacau. Impreuna cu mai mulți voluntari din satele Bașca și Moreni, lucratorii silvici au curațat o groapa de gunoi ilegala,…

A murit de inima Codruța Mercea acuzata alaturi de Constantin Nicolescu in dosarul podului de la Cateasca

15:35, 26.03.2024 - Codruța Mercea, fost director in Consiliul Județean Argeș, a decedat luni seara, de Buna Vestire, la numai 49 de ani. Acuzata alaturi de fostul președinte al CJ Argeș, Constantin Nicolescu, in celebrul dosar al podului de la Cateasca, Codruța Mercea a fost declarata nevinovata dupa 7 ani de procese…

Pizza pe Vatra – o calatorie culinara din Italia pana in inima Moldovei

12:25, 21.02.2024 - Tatiana Osipov, originara din Ștefan Voda, este un exemplu adevarat al curajului, determinarii și a unui spirit antreprenorial puternic. Aceasta și-a inceput calatoria la varsta de 18 ani, cand a plecat peste hotare in cautarea unui trai mai bun. In Italia, antreprenoarea și-a deschis propriul local,…

Romania este pe locul 2 in lume la cata pizza comanda, iar Bucureștiul depașește Roma sau Barcelona

15:05, 10.02.2024 - Romanii sunt la concurența cu italienii la cata pizza mananca, arata o analiza facuta de compania de livrari Glovo. Cel mai cunoscut preparat din bucataria italiana s-a vandut anul trecut de mai bine de 5 milioane de ori.Conform unei analize a comenzilor in aplicația Glovo, Romania ocupa locul doi in…

Primul recall pentru Tesla Cybertruck: literele martorilor din bord sunt prea mici

11:05, 05.02.2024 - Abia au trecut 2 luni de cand Tesla Cybertruck a fost lansata oficial. Iata ca acum a venit momentul ca noua camioneta electrica sa aiba parte și de prima sa rechemare, pentru o problema mica, dar foarte neobișnuita. Campania de rechemare, inițiata de catre organismul american de siguranța rutiera NHTSA,…

Cat platesc clienții pentru o supa de cartofi sau o porție de paste cu creveți la restaurantul lui Virgil Ianțu. Cea mai scumpa pizza e 82 de lei

16:50, 04.02.2024 - Virgil Ianțu și-a deschis restaurant in București. Prezentatorul, care a intrat in lumea afacerilor, nu renunța la televiziune, insa se dedica și business-ului sau, unde iși așteapta clienții cu preparate alese, de la supe la paste, de la diferite preparate din carne la pizza. In ianuarie, intr-o postare…


Ce parere ai despre aceasta stire?