Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pariu că n-o mai recunoşti? Alina Eremia a dat pletele lungi pe tunsoarea băieţească

Publicat:

Una din cele mai spectaculoase schimbari din cadrul show-ului "Te cunosc de undeva", o are ca protagonista pe cântareata . Artista a renuntat de dragul show-ului la pletele lungi si balaie si s-a transformat...în barbat, ce-i drept pentru scurt timp.

s-a transformat în . Ea a atras toate laudele juratilor de la "Te cunosc de undeva" pentru interpretarea piesei "Thinking out loud".

a fost atât de patrunsa de piesa pe care a interpretat-o încât nu a reusit…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finala Te cunosc de undeva! 25 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment emoționant. S-au transformat in Leona Lewis și Calum Scott: "Mi-a placut din tot sufletul..." / VIDEO

21:30, 25.05.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Te cunosc de undeva, ultima din Sezonul 20, Liviu Teodorescu și JO s-au transformat in Calum Scott și Leona Lewis și au interpretat melodia „You are the reason”. Cei doi concurenți au avut primul moment din competiția pentru marele premiu.

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Cine a ajuns direct in Marea Finala. Cinci echipe s-au transformat in Al Bano și Romina Power

22:21, 18.05.2024 - Emoții mari in ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva. Cinci echipe s-au transformat in Al Bano și Romina Power. Concurenții au interpretat piesa „Sempre Sempre”. O echipa a ajuns direct in Marea Finala.

Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant. S-au transformat in Dan Spataru. Au cantat piesa „Tu, eu și-o umbrela”

22:11, 04.05.2024 - In ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva au fost momente spectaculoase, așa cum este și cel pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua au primit provocarea de a intra in pielea lui Dan Spataru și au cantat piesa „Tu, eu și-o umbrela”.

Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Cuza, cand s-au transformat in Shrek! Jurații au fost uluiți: ”Seamana prea mult” / VIDEO

00:05, 28.04.2024 - Gala transformarilor de la Te cunosc de undeva s-a incheiat cu o transformare incredibila! Emi și Cuza s-au deghizat in celebrul personaj Shrek și au cantat melodia ”I am a Believer”. Iata cum au reacționat jurații și ce au spus despre prestația celor doi condurenți!

Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirila și Romica Țociu au facut spectacol! S-au transformat in Bruce Springsteen și au cantat o melodie celebra: ”Foarte grea...” / VIDEO

22:40, 27.04.2024 - Paula Chirila și Romica Țociu i-au dus pe jurați direct inapoi in anii '80, la Te cunosc de undeva. Cei doi s-au transformat in Bruce Springsteen și au facut show pe piesei celebre Born in USA, una dintre cele care raunau in toate discotecile in acea perioada!

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Connect-R și Shift, moment impresionant. S-au transformat in Ștefan Banica și Ileana Sararoiu. Ce au spus jurații despre prestația lor

23:30, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a adus momente impresionante, printre care se numara și cel pregatit de Connect-R și Shift. Cei doi au primit provocarea de a-i interpreta pe Ștefan Banica și Ileana Sararoiu.

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in Lady Gaga. De ce a plans actrița

21:10, 23.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au facut un adevarat spectacol in cea de-a șasea gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 13 martie 2024. Cei doi s-au transformat in Lady Gaga și au pus in scena videoclipul piesei „Alejandro”.


Ce parere ai despre aceasta stire?