Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părintele Argatu spune adevărul. Ajung sau nu fumătorii în IAD? "Mi s-a arătat cum se chinuiesc"

Publicat:

Iubit de credinciosi, dar detestat in aceeasi  masura de autoritatile comuniste si condamnat chiar la inchisoare pe viata, parintele a fost unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Ortodoxiei. Sfaturile sale pentru credinciosi au fost cuprinse intr-o serie de lucrari religioase.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Romania a luat „palma“ care „ustura“ rau de tot: ce ne-a aratat amicalul cu Irlanda de Nord ANALIZA

07:15, 25.03.2024 - Realist vorbind, aveam nevoie de un duș rece, dupa ce incepuseram sa visam cai verzi pe pereți. „Adevarul“ prezinta punctele nevralgice ale naționalei pentru care urmeaza ultimul test adevarat inaintea turneului final: intalnirea cu Columbia, la Madrid.

Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurca, adevarul despre viața ei amoroasa. Cum a raspuns intrebata daca are un nou iubit

14:55, 09.03.2024 - Cum a raspuns Bianca Giurca de la Insula Iubirii sezonul 7 intrebata daca are o noua relație. Tanara a fost recent surprinsa in compania unul alt barbat alaturi de care parea extrem de fericita.

SUA anunța sancțiuni impotriva houthis yemeniți

02:15, 19.02.2024 - Departamentul de Stat al SUA a declarat ca aceasta țara ii declara grup terorist pe Houthis din Yemen, susținuți de Iran, ceea ce va fi insoțit de sancțiuni corespunzatoare. Acest lucru se precizeaza intr-o declarație a Departamentului de Stat, scrie "Adevarul european". Restricțiile viitoare in legatura…

Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma”

08:36, 14.02.2024 - Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma” Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales…

Dana Nalbaru, adevarul despre barbatul pe care l-a iubit timp de 6 ani, inainte de casatorie: „Asta nu a mers”

19:56, 13.02.2024 - Inainte de casatoria cu actorul Dragoș Bucur, Dana Nalbaru s-a iubit cu artist celebru. Deși au fost impreuna 6 ani, cei doi s-au desparțit uimind pe toata lumea. In urma cu ceva timp, cantareața a spus ca unul dintre motivele care au dus la incheierea relației a fost comunicarea.

Ce semnifica ziua de Valentine’s Day. Ce s-a intamplat, de fapt, pe 14 februarie

05:50, 13.02.2024 - Ce semnifica ziua de Valentine’s Day. Ce s-a intamplat, de fapt, pe 14 februarie. Știm ca ziua de 14 februarie este Ziua Indragostiților. Cum a aparut insa aceasta sarbatoare? Adevarul este ca romanii o serbeaza de ceva timp, insa in alte state era celebra cu decenii in urma. In Romania, Valentine’s…


Ce parere ai despre aceasta stire?