Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Parfumul comestibil”, mireasma care dă savoare preparatelor, creat de bucătarul Cosmin Toma din Alba Iulia

Publicat:

Despre parfumuri se pot spune multe, poate si pentru ca fiecare are propria istorie. Mai mult fiecare pulverizare poate fi inceputul unei povesti pentru cel care-l foloseste. In ultimii ani, industria parfumurilor s-a dezvoltat mult, astfel ca in zilele noastre cine vrea poate avea propriul parfum. Parfumul care da savoare Asta pare sa fie si filosofia unui bucatar din care a transformat aroma unor condimente folosite in bucataria romaneasca intr-un parfum comestibil. a ales ca sticluta cu „Parfumul comestibil de “ sa fie un loc de intalnire a mirodeniilor. In…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nissan a creat un parfum cu aroma de anvelope

14:35, 24.05.2024 - Cu ocazia cursei de Formula E de la Shanghai din acest weekend, Nissan a lansat un produs ceva mai neobișnuit. Mai exact, este vorba despre un parfum cu arome de flori de cireș amestecate cu arome de anvelope. Noul parfum al marcii japoneze este botezat Smell My Dust și conține particule de praf de…

Vasiu Ioana, de la Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la etapa naționala a Olimpiadei de Cultura și Spiritualitate Romaneasca

09:26, 29.04.2024 - Vasiu Ioana, de la Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la etapa naționala a Olimpiadei de Cultura și Spiritualitate Romaneasca Vasiu Ioana, de la Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la etapa naționala a Olimpiadei de Cultura și Spiritualitate Romaneasca…

Savoare fara carne. Retete vegetariene pentru un gratar reusit

14:35, 27.04.2024 - Daca esti in cautarea unei alternative sanatoase si delicioase pentru gratar, iata cateva idei de preparate vegetariene si vegane care vor satisface gusturile tuturor invitatilor tai:Legume la gratar: Taie diverse legume in felii sau bucati potrivite pentru gratar, precum dovlecei, vinete, ardei, ciuperci,…

Descopera bucataria in aer liber. Ghidul simplu al gratarului traditional

14:26, 13.04.2024 - Gratarul este mai mult decat o simpla modalitate de gatit; este o experienta sociala, o ocazie de a petrece timpul in aer liber si de a savura gusturi autentice.Pentru ca se apropie 1 Mai, iata cateva sfaturi si retete pentru a te bucura de arta gratarului traditional:1. Alege ingredientele potrivite:…

Secretul celor mai delicioase șnițele poloneze. Cum sa iți iasa crocante

13:55, 13.03.2024 - Daca nu ai mancat niciodata șnițele poloneze, atunci trebuie sa le incerci macar o data. Partea buna este ca le poți face destul de ușor la tine acasa. Dar care este secretul celor mai delicioase șnițele poloneze? Marea diferența intre șnițelul polonez și celelalte este ca șnițelul polonez folosește…

Sambata, 9 martie 2024, pomenirea celor adormiti, zi cunoscuta in traditia romaneasca si ca Mosii de iarna

14:46, 07.03.2024 - Sambata, 9 martie 2024, pomenirea celor adormiti, zi cunoscuta in traditia romaneasca si ca Mosii de iarna Dupa datina strabuna, in fiecare an, in sambata de dinaintea Duminicii Lasatului Sec de Carne, se pomenesc morții, dupa ritualul Moșilor de Iarna. Pentru ca mulți creștini au murit pe neașteptate…

Roman, revoltat de gratarele din Germania: „Faci foamea daca gazda e neamț. Am fost 15 invitați și avea 4 fripturi”

16:20, 04.03.2024 - Acesta a povestit ca atmosfera și pregatirile pentru un gratar, dar mai ales cantitatea de carne oferita invitaților in casa unui neamț sunt total diferite fața de ceea ce a experimentat in țara sa natala. Experiența romanului a adus in prim-plan o comparație interesanta intre culturile culinare și…


Ce parere ai despre aceasta stire?