Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parasutare esuata la Campia Turzii: 12 militari americani raniti

Publicat:

Parașutare eșuata la Campia Turzii: 12 militari americani raniți 11 militari americani, raniti dupa o parasutare, la exercitiul 17-1, au fost externati din spital. Unul singur a ramas internat.

Militarii americani, care au fost raniti în urma parasutarii de noapte din cadrul exercitiului 17-1, desfasurat la Baza 71 Aeriana Câmpia Turzii, au fost externati din Spitalul Militar Cluj-Napoca. Unul singur a ramas internat, fiind diagnosticat cu contuzie la coloana.

, , a declarat ca militarii raniti

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militari ai Republicii Moldova și americani vor participa la un exercițiu comun

23:55, 02.05.2024 - Peste 400 de militari ai Armatei Naționale a Republicii Moldova, vor participa intre 9 – 16 mai, la exercițiul „Swift Response-2024” condus de Comandamentul SUA in Europa și Africa, alaturi de soldați din cadrul Diviziei aeropurtate 82 din Statele Unite. Antrenamentele vor avea loc pe teritoriul R.…

Accident grav cu trei raniți, in Cluj. Doua autoutilitare și o mașina, implicate

03:00, 25.04.2024 - Un accident rutier grav s-a produs, miercuri seara, in județul Cluj, aici unde doua autoutilitare și o mașina s-au lovit. Trei barbați au fost raniți, iar unul dintre aceștia a fost gasit incarcerat. Starea celui din urma este critica. Accident grav in Cluj. Trei barbați au fost raniți Evenimentul rutier…

Doi copii de 16 ani, raniți in accidentul de la Magdacești, internați la IMC: Care este starea lor

15:50, 11.04.2024 - In urma acidentului grav de la Magdacești care a avut loc in dimineața zilei de astazi, 11 aprilie, 16 persoane au fost transportate la spital. Doi dintre aceștia sunt minori și au fost internați in stare grava la Institutul Mamei și Copilului.

Ungaria prelungeste cu sase luni starea de urgenta in care se afla de 8 ani

19:55, 10.04.2024 - Parlamentul ungar a votat miercuri prelungirea cu sase luni a starii de urgenta in urma razboiului din Ucraina, situatie in care Ungaria se afla, din diferite motive, inca din anul 2016, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.Masura ii permite premierului nationalist Viktor Orban sa guverneze prin…

Salturi cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:40, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Saltura cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:36, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Militarii moldoveni, romani și americani participa la exerciții in Rep. Moldova. Care este scopul instruirilor

12:11, 01.04.2024 - Militarii moldoveni, romani și americani participa la exercițiul multinațional „JCET-2024”, acesta avand loc in perioada 1-19 aprilie pe poligoanele Armatei Naționale a Rep. Moldova, potrivit reprezentanților Ministerului moldovean al Apararii.

De ce a fost reținut ofițerul anticorupție: a fost citat la Parchet, dar nu s-a prezentat

19:10, 05.02.2024 - Direcția Generala Anticorupție a venit cu precizari referitoare la lucratorul din Neamț care a fost incatușat. Din datele oficiale rezulta ca omul legii a fost citat la Parchet pentru audieri in dosarul in care este cercetat, dar nu s-a prezentat. In acest context, a fost emis un mandat de aducere,…


Ce parere ai despre aceasta stire?