Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paraguay la un pas de implozie. Manifestațiile violente anti-restricții au dus la căderea Guvernului. Președintele face apel la calm (VIDEO)

Publicat:

, , a anuntat sambata o remaniere a guvernului dupa manifestatii violente cerandu-i demisia din cauza gestionarii deficitare a pandemiei de COVID-19, transmit AFP si EFE preluat de agerpres.

Vezi și: ‘Blonda lui Boc’, ‘furata’ de Bode, a rupt norma! Peste 10.000 de euro pe luna, pentru secretara MAI!

Intr-un mesaj adresat natiunii, a indicat ca vor avea loc schimbari de persoane la conducerea a trei ministere si a cabinetului civil al presedintiei. El a declarat ca va face cunoscute numele noilor responsabili in curand.

"Sunt…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studentii propalestinieni au ocupat campusuri din Leeds, Newcastle si Bristol

10:35, 02.05.2024 - Studentii propalestinieni au protestat la universitati din Marea Britanie in contextul demonstratiilor violente din campusuri din SUA. Studenti din Leeds, Newcastle si Bristol au instalat corturi in afara cladirilor universitare miercuri, in semn de protest impotriva razboiului din Gaza. Studenti din…

Jandarmii au intervenit intr-un scandal, in Zalau

19:35, 23.04.2024 - Luni, 22 aprilie a.c., in jurul orei 11.47, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat sa intervina la un imobil de pe strada Spicului, din municipiul Zalau, dupa un scandal izbucnit intre rude. In urma verificarilor s-a stabilit ca un tanar de 22 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, a distrus…

O disputa interna aprinsa asupra recrutarii evreilor ultraortodocși ar putea duce la caderea guvernului Netanyahu

14:00, 06.04.2024 - In Ierusalim și Tel Aviv, mii de oameni au inundat strazile saptamana trecuta, in cadrul celor mai mari proteste din Israel de la inceputul razboiului impotriva Hamas, in urma cu șase luni, scrie Business Insider.

Revolta, haos și violențe in Mexic dupa uciderea brutala a unui copil de opt ani. O femeie a fost linșata de mulțimea furioasa

10:06, 30.03.2024 - O femeie suspectata ca a ucis un copil de opt ani in sudul Mexicului a fost linșata de o mulțime furioasa formata dupa proteste declanșate de crima și de neimplicarea poliției, relateaza BBC.

Violențe in Varșovia, in urma protestului agricultorilor polonezi. Crește presiunea asupra Guvernului condus de Donald Tusk.

19:55, 06.03.2024 - Mii de agricultori polonezi au iesit miercuri din nou in strada in capitala Varsovia la un protest care a degenerat in violente si care creste presiunea asupra guvernului condus de Donald Tusk, pe care-l acuza ca nu le apara interesele in fata Bruxellesului si in fata importurilor ucrainene.

Restricții in intersecția de la Badea Carțan, timp de trei saptamani

09:05, 02.03.2024 - De luni, 4 martie, Primaria Timișoara impune noi restricții de trafic pe bulevardul Take Ionescu din cauza lucrarilor la rețeaua de apa și canalizare. De aceasta data, la intersecția mare din zona Pieței Badea Carțan, la intersecția cu strazile Simion Barnuțiu și Mihail Kogalniceanu.

Lombardia lupta impotriva poluarii aerului: Ce restricții vor fi impuse

10:40, 20.02.2024 - Bogata regiune Lombardia, inima economica a Italiei, a anuntat luni masuri de restrictionare a traficului rutier si in privinta incalzirii cladirilor, aplicabile incepand de marti, pentru a combate poluarea aerului, informeaza AFP, potrivit Agerpres. In capitala sa, Milano, si in alte sapte provincii…

Violențe la Haga dupa ce opozanți ai guvernului eritreean au incercat sa ia cu asalt o sala de conferințe VIDEO

11:36, 19.02.2024 - Cel puțin șase ofițeri de poliție au fost raniți duminica dupa ce opozanți ai guvernului eritreean au incercat sa ia cu asalt cladirea in care avea loc o reuniune la Haga. Aceștia au incendiat mașini de poliție și au aruncat cu pietre in forțele de ordine care au raspuns cu gaze lacrimogene.


Ce parere ai despre aceasta stire?