Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa Francisc a dăruit fragmente din Sfânta Cruce pentru procesiunea de încoronare a regelui Charles al III-lea

Publicat:

i-a daruit regelui Charles al III-lea doua fragmente din , presupusa cruce pe care a fost rastignit Isus, acestea fiind incluse intr-o cruce mai mare care va fi purtata in fruntea procesiunii regale la ceremonia de incoronare, informeaza Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.

Papa Francisc și-a anulat participarea la procesiunea „Via Crucis“ de la Colosseum din Roma in ultimul moment

08:40, 30.03.2024 - Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, si-a anulat participarea la procesiunea ''Via Crucis'' de la Colosseum din Roma, vineri, in ultimul moment, pe fondul ingrijorarilor persistente cu privire la starea sa de sanatate, transmite AFP.

Activistii PETA au cumparat trei porumbei voiajori de pe unul dintre domeniile regelui Charles al III-lea

21:55, 28.02.2024 - PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), o cunoscuta organizatie care militeaza pentru drepturile animalelor, a cumparat si a relocat trei porumbei voiajori de pe domeniul Sandringham, detinut de regele Charles al III-lea.

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Prințul William recunoaște lupta regelui Charles al III-lea impotriva cancerului

16:00, 08.02.2024 - Intr-o alocuțiune publica sincera, pe 7 februarie, Prințul William recunoaște lupta regelui Charles al III-lea impotriva cancerului. Prințul de Wales și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul copleșitor pe care familia sa l-a primit in aceasta perioada dificila, subliniind semnificația urarilor de…

Prințul William ar urma sa acopere o parte din indatoririle regelui Charles, care face tratament pentru cancer

12:55, 06.02.2024 - William, prințul de Wales, ar urma sa intervina pentru a indeplini unele indatoriri in numele tatalui sau, regele Charles, in condițiile in care monarhul in varsta de 75 de ani urmeaza un tratament pentru cancer, relateaza PA Media, citata de The Guardian.

Rishi Sunak e optimist: Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”

11:56, 06.02.2024 - Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”, a spus marti prim-ministrul britanic, Rishi Sunak, care s-a declarat optimist in privinta evolutiei medicale a regelui. El a adaugat ca va ramane in stransa legatura cu monarhul pentru a gestiona chestiunile administrative ale tarii, relateaza…

Reacții la diagnosticul de cancer al lui Charles. Prințul Harry vine la Londra. Mesajul premierului britanic pentru rege

22:10, 05.02.2024 - Vestea diagnosticarii regelui Charles al III-lea cu cancer a provocat rapid o avalanșa de reacții din partea oficialilor britanici, politicienilor sau familiei. Toți șefii de guvern ai țarilor din cadrul Regatului i-au urat insanatoșire rapida suveranului, iar prințul Harry, fiul cel mic al regelui…


Ce parere ai despre aceasta stire?