Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Pangenomul”: o perspectivă mai cuprinzătoare asupra genomului uman

Publicat:

Cand a fost lansat in aprilie 2003, Proiectul a contribuit la revolutionarea cercetarii biomedicale, oferind oamenilor de stiinta o harta de referinta care le-a permis sa analizeze secventele de ADN pentru a gasi indicii genetice privind originea unei serii de boli. .Douazeci de ani mai tarziu, o echipa de elita internationala, din care fac parte oameni de stiinta de la Yale, a creat un nou „pangenom" care completeaza lacunele de secventiere lipsa din proiectul original al genomului si extinde foarte mult diversitatea genomurilor reprezentate. Realizarea este descrisa intr-o lucrare…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Astazi va fi examinat raportul cu privire la calitatea aerului din liceul „Liviu Deleanu”

11:35, 15.04.2024 - Astazi, 15 aprilie, va fi examinat raportul Centrului de Sanatate Publica Chișinau cu privire calitatea aerului din Liceul Teoretic Liviu Deleanu din Capitala, instituția unde pe data de 5 aprilie a avut loc un incendiu. {{741709}}Ulterior, se va decide cum vor invața elevii in continuare. Precizarea…

AJOFM anunța: Indemnizația de șomaj s-a marit incepand cu 1 Martie. Baza de CALCUL

08:45, 14.03.2024 - Baza de calcul a indemnizației de șomaj și a altor masuri de stimulare a ocuparii forței de munca oferite de AJOFM Valcea s-a majorat incepand cu 1 martie 2024 Avand in vedere prevederile Legii nr. 225/2021, pentru modificarea si completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj…

Cea mai calda luna februarie in Romania, dar și in Europa. Avertisment al specialiștilor legat de incalzirea globala

13:30, 06.03.2024 - Conform datelor, luna februarie a acestui an a fost cea mai calda din istoria masuratorilor in Romania, dar și alte țari europene, arata fizicianul Bogdan Antonescu, intr-o analiza InfoClima.ro . Aceste recorduri ale temperaturii medii globale pentru ultimele noua luni (iunie 2023 - februarie 2024)…

REPORTAJ. Cine sunt romanii care doneaza sange: „Fac și o fapta buna, ma ajuta și banii”

16:01, 26.02.2024 - De la inceputul anului, de cand valoarea tichetelor primite de cei care doneaza sange a crescut de la 67 la 280 de lei, la Centrul de Transfuzie Sangvina din București vin și cate 300 de donatori pe zi, de la vreo 200 cați veneau intr-o zi obișnuita. Libertatea a fost intr-o dimineața la centru, pentru…

Romanii care se bazeaza pe ajutoarele de la stat vor primi mai multi bani de la 1 martie 2024. Iata sumele ce vor intra in conturi!

09:00, 25.02.2024 - Incepand cu luna martie, ajustarea Indicatorului Social de Referința (ISR) in conformitate cu rata medie anuala a inflației din anul precedent va aduce beneficii semnificative pentru milioane de romani. Aceasta majorare, conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistica (INS), se ridica…

Ajutoarele de la stat care se vor majora de la 1 martie 2024. Romanii care vor primi bani in plus in doar cateva zile

07:25, 25.02.2024 - Incepand cu data de 1 martie, mai multe ajutoare financiare de la stat vor fi majorate. Acestea sunt calculate in funcție de Indicatorul Social de Referința (ISR) și vor crește automat in cateva zile, odata cu majorarea valorii acestui indicator conform ratei medii anuale a inflației din 2023. Conform…

Imagini cu vila lui Coldea SRI, amplasata pe frumoasa Coasta de Azur

17:11, 24.02.2024 - Prima oara a vorbit Marian Vanghelie despre vila de pe Coasta de Azur a lui Florian Coldea, fostul tartor al SRI care nu se mai da dus in pensia REALA: Domnul Coldea este inspaimantat. Ii transmit ca, exact cum se ocupa el de o serie de politicieni si ne asculta de dimineata pana seara, si in concedii.…

Centrul „Micul Prinț” Bistrița: Cum sa previi dispariția copiilor cu autism de acasa

15:26, 21.02.2024 - Copiii cu autism pot fugi din locurile sigure și se pot rataci, deoarece au un sentiment de pericol mai slab decat alți copii. Se poate intampla și pentru ca doresc pur și simplu sa exploreze ceva interesant. Alții pot incerca sa paraseasca situații care ii fac anxioși. De asemenea, scopul poate fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?