Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pandișpan glazurat cu fructe, un deliciu cu gem și fructe din compot. Rețeta aici

Publicat:

Ingrediente

6 oua
200 g zahar pudra
3 pliculete praf de vanilie
1/2 lingurita praf de copt
unt si faina pentru tapetat

Pentru crema

250 ml lapte
60 g faina
1 plic zahar vanilat
1 pachet blat de pandispan (din magazin)
230 g unt
250 g zahar pudra
100 g gem
50 ml rom
5 piersici din compot

Pentru glazura

300 g ciocolata menaj
50 ml lapte

Pentru decor

fistic
1 piersica proaspata

Citește tot materialul pe Unica.ro

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Desertul simplu și rapid pe care il vei adora

11:25, 31.03.2024 - Pentru ca ne aflam in perioada de post a Paștelui, noi iți propunem un desert specific acestei perioade. Este vorba despre o rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Aceasta prajitura este, de fapt, un desert simplu și rapid, pe care cei dragi il vot adora. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie…

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede prelungirea limitarii adaosului comercial la alimentele de baza

15:15, 27.03.2024 - Conform actului normativ „prezenta ordonanta de urgenta se aplica pana la data de 31 decembrie 2024”.Social-democratii au transmis, intr-un comunicat de presa, ca „decizia PSD vine in urma numarului mare de solicitari din partea cetatenilor pentru mentinerea limitarii adaosului comercial la alimentele…

Plafonarea adaosului comercial la alimente va fi prelungita pana la finalul anului 2024

13:46, 20.03.2024 - Lista produselor, conform ordonanței adoptata de Camera Deputaților Veste buna pentru consumatorii din Romania:  Camera Deputaților a adoptat azi proiectul de lege pentru aprobarea ordonanța guvernului pri care executivul intenționeaza sa prelungeasca plafonarea adaosului comercial pana la 31 decembrie…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine. Desertul cu care sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete

09:01, 24.02.2024 - Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este desertul cu care vei reuși sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?