Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Palatul CFR se descompune sub ochii îngrijorați ai trecătorilor

Publicat:

„Se intampla prin Arad, RO. La cațiva metri chiar in fața noastra a cazut din fațada acestei cladiri in zona Podgoria… Nu se intampla asta... The post Palatul CFR se descompune sub ochii ingrijorați ai trecatorilor appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Palatul din București care ascunde un secret infiorator: Carol I a mers sa vada cu ochii lui minunea

22:45, 21.04.2024 - Povestea cladirii de patrimoniu asociate Elenei Kretzulescu este una incarcata de istorie și eleganța. Palatul, o emblema a opulenței și rafinamentului din trecut, era o marturie a gustului și statutului sau social.

Circulația tramvaielor, blocata din cauza unui cablu

11:50, 19.04.2024 - Circulația tramvaielor din centru este blocata astazi, pentru o perioada de timp, din cauza unui cablu care trebuie reparat in stația de la Podgoria, dinspre... The post Circulația tramvaielor, blocata din cauza unui cablu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tramvaiele sunt blocate in zona Podgoria – Centru. CTP pune la dispoziție autobuze

15:25, 10.04.2024 - Primaria Municipiului Arad informeaza ca, miercuri dupa-masa, a survenit o avarie la instalatia de alimentare cu energie electrica a mijloacelor de transport, astfel ca tramvaiele... The post Tramvaiele sunt blocate in zona Podgoria – Centru. CTP pune la dispoziție autobuze appeared first on Special…

Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore?

08:05, 06.04.2024 - Daaa, continuam cu intrebarile adresate candidaților locali pentru Primarie și nu numai. Și pentru ca lupta, destul de previzibil, se va da intre Bibarț, de... The post Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sfașietor… „Nu pierzi pe cineva drag doar o singura data. Il pierzi cand inchizi ochii in fiecare noapte”

14:20, 31.03.2024 - O crima infioratoare a avut loc in urma cu cateva zile la Timișoara. Andreea Morega, o tanara de 21 de ani, studenta la Medicina, a... The post Sfașietor… „Nu pierzi pe cineva drag doar o singura data. Il pierzi cand inchizi ochii in fiecare noapte” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Hermes, producator de genți de lux, dat in judecata pentru ca incalca legea antitrust. Ce se intampla cu celebrele genți Birkin?

18:55, 21.03.2024 - Producatorul de bunuri de lux Hermes este vizat de un nou proces, intentat in SUA, in care este acuzat ca vinde gențile Birkin, foarte cautate... The post Hermes, producator de genți de lux, dat in judecata pentru ca incalca legea antitrust. Ce se intampla cu celebrele genți Birkin? appeared first on…

1 an de inchisoare cu suspendare pentru ultraj asupra unui polițist. „O sa iți scot ochii aia de șoarece”

12:10, 12.03.2024 - Un barbat cu antecedente penale in strainatate a fost condamnat, saptamana trecuta, de Judecatoria Arad, la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru ultraj asupra... The post 1 an de inchisoare cu suspendare pentru ultraj asupra unui polițist. „O sa iți scot ochii aia de șoarece” appeared first on Special…

A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix

00:55, 10.02.2024 - A murit Moni Bordeianu, vocea de AUR a Phoenix din perioada anilor ’60! Nicu Covaci a facut anunțul trist pe Facebook. Moni Bordeianu, vocea inconfundabila... The post A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?