Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pacea în Ucraina: Termenele limită prevăzute de acordul de la Minsk

Publicat:

Acordul de incetare a focului in Ucraina semnat joi la Minsk, in Belarus, prevede o serie de termene limita, amintește vineri agenția DPA.

Foto: (c) Henadzi/XINHUA FLUX

Pe data de 15 februarie, la miezul nopții (14 februarie, 22:00 GMT), intra în vigoare acordul de încetare a focului. În ziua urmatoare, 16 februarie, cele doua parți aflate în conflict urmeaza sa înceapa retragerea armamentului greu de pe linia frontului, operațiune monitorizata de Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE).

Data…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adunarea OSCE de la București: Romania exclude delegațiile din Rusia și Belarus

10:15, 16.06.2024 - Romania a anunțat ca nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus la sesiunea anuala a Adunarii Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare in Europa (OSCE), care va avea loc la București intre 29 iunie și 3 iulie 2024. Aceasta decizie, comunicata de Ministerul Afacerilor…

Masura drastica la intalnirea OSCE de la București: MAE nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus

19:50, 15.06.2024 - Romania nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus la adunarea Organizației pentru Securitate și Cooperare in Europa (OSCE) de la București, transmite MAE, conform Antena 1. Reuniunea va incepe pe 29 iunie. MAE anunța sambata ca „autoritațile romane au decis sa nu permita participarea…

Rada a permis pacea cu Rusia

12:25, 15.06.2024 - Un membru al Radei Verhovna din partea partidului de guvernamant Servitorul Poporului, Oleksandr Merejko, a declarat ca nu exclude o incetare a focului intre Rusia și Ucraina dupa negocieri. Despre acest lucru scrie Financial Times. "Merezhko ... nu exclude discuțiile de pace sau o perspectiva mai probabila…

Reuters: Ce se va intampla cand va expira acordul de tranzit al gazelor al Rusiei cu Ucraina?

09:50, 15.06.2024 - Ucraina a declarat ca nu va prelungi un acord de cinci ani cu grupul rus Gazprom privind tranzitul gazelor rusesti catre Europa, cand va expira la sfarsitul anului, dar ca sunt explorate alternative, relateaza Reuters, preluata de News.ro.

Reprezentanta permanenta a Rusiei a declarat ca atacul Kievului asupra Belgorod a fost efectuat cu arme NATO

22:35, 12.05.2024 - Kievul a folosit arme furnizate de țarile NATO in timpul ultimului atac asupra orasului Belgorod, se afirma in comentariul reprezentantei permanente a Rusiei pe langa Organizația pentru Securitate și Cooperare in Europa (OSCE), relateaza TASS citat de Rador Radio Romania.

Taiwanul ar urma sa fie sprijinit de Trump daca acesta va caștiga alegerile

17:25, 04.05.2024 - Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare in Europa, James Gilmore, a declarat sambata ca este convins ca Donald Trump va sprijini din nou Taiwanul daca va obține un nou mandat la Casa Alba, confomr stiripesurse.ro. Taiwanul, revendicat de China ca teritoriu propriu in ciuda…

Taiwanul va avea sprijinul lui Trump daca acesta va caștiga alegerile

15:11, 04.05.2024 - Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare in Europa, James Gilmore, a declarat sambata ca este convins ca Donald Trump va sprijini din nou Taiwanul daca va obține un nou mandat la Casa Alba.

Europa sta pe un butoi de pulbere - Rusia, acuze dure la adresa Marii Britanie: 'Se implica in mod direct in conflict'

08:55, 12.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat joi ca serviciul special naval britanic a operat in Ucraina si a ajutat fortele ucrainene sa desfasoare tentative de operatiuni impotriva fortelor ruse, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?