Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Valeriu Iftime: PSD Botoșani fuge nu doar de dezbateri, ci și de realitate. Cât vor mai rămâne botoșănenii fără apă?

Publicat:

(P) : PSD Botoșani fuge nu doar de dezbateri, ci și de realitate. Cat vor mai ramane botoșanenii fara apa? Ce face PSD Botoșani, in frunte cu doamna președinta Federovici, in timp ce jumatate din județ a ramas fara apa? Se ocupa sa dea bine in campanie. Pozeaza, se plimba pe la evenimente, defileaza imparțind pliante. Asta e prioritatea lor, dragi botoșaneni, nu voi, cei care primiți apa cu porția sau carați de la fantani. […] Citește (P) : PSD Botoșani fuge nu doar de dezbateri, ci și de realitate. Cat vor mai ramane botoșanenii fara apa? in Botosani24.ro .

Citeste articolul mai departe pe Botosani24.ro…  

Sursa articol: Botosani24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai spectaculoasa rasturnare de situație a avut loc la Botoșani: PNL caștiga in fața PSD la o diferența infima

12:41, 10.06.2024 - Una dintre cele mai spectaculoase curse din aceasta campanie electorala are loc la Botoșani, intre Valeriu Iftime (PNL) și Lucian Trufin (PSD).Aseara, era caștigator Valeriu Iftime, dar de dimineața lucrurile se schimbasera și trecuse Trufin in fața.

Valeriu Iftime: O provoc pe doamna Federovici sa vedem care dintre noi știe sa scrie mai bine romanește. Nu are proprietatea tuturor celor spuse

16:56, 22.05.2024 - Candidatul PNL la președenția CJ Botoșani, omul de afaceri Valeriu Iftime, spune ca nu este nici pe departe un incepator in administrație, chiar dimpotriva, avand experiența unor proiecte private de sute de milioane de euro și conducand un grup de firme care platesc impozite cat intregul buget al județului.

Valeriu Iftime, „ințepaturi” catre Gigi Becali: „Se crede antrenor, sa il lase pe Charalambous”

16:15, 17.05.2024 - Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, l-a felicitat pe Gigi Becali, omologul sau de la FCSB, pentru caștigarea campionatului, insa l-a și „ințepat” in același timp. FC Botoșani și CS Mioveni se infrunta de la ora 20:00 in manșa tur a primului baraj de promovare/menținere in Superliga. Meciul…

Malcom Edjouma, dorit de un club din Superliga: „Este un jucator bun!”

15:40, 17.05.2024 - Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, și-a exprimat interesul fața de Malcom Edjouma (27 de ani), fostul sau jucator. Mijlocașul defensiv francez a fost imprumutat, in luna ianuarie a acestui an, de FCSB la Bari, in Serie B, și se va intoarce, cel mai probabil, in tabara campioanei Romaniei.…

Botosani: Omul de afaceri Valeriu Iftime si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al CJ

15:10, 26.04.2024 - Omul de afaceri Valeriu Iftime si-a depus, vineri, candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Botosani din partea Partidului National Liberal (PNL).De asemenea, PNL a depus la Biroul Electoral Judetean lista de candidati pentru functiile de membri ai CJ.

Patronul din Superliga, negocieri „la sange” cu Gigi Becali: „Nu e prietenie. Trebuie sa produc fotbaliști ca sa-i fac oferte”

13:55, 23.04.2024 - Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a vorbit la GSP Live despre faptul ca FCSB va caștiga campionatul. Trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) poate caștiga matematic titlul inca din aceasta etapa in cazul in care se va impune pe terenul lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu o va invinge…


Ce parere ai despre aceasta stire?