Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Top Sloturi Inspirate de Filme Celebre

Publicat:

Lumea cazinourilor este extrem de variata, oferind o gama larga de jocuri pentru toate gusturile. Printre aceste opțiuni, jocurile de slot inspirate de se evidențiaza deoarece imbina emoția cinematografiei cu suspansul jocurilor de noroc.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Feli Donose, revenire fulminanta in lumea muzicala. Artista a lansat o noua piesa dupa un an de pauza

14:31, 25.04.2024 - Dupa o pauza de un an, cantareața Feli Donose revine pe scena cu o noua piesa, intitulata „Ne iubim”. La doar doua saptamani de la lansare, melodia a strans deja aproape 400.000 de vizualizari pe platforma YouTube, cucerind inimile fanilor cu ritmul sau imbietor și versurile pline de sensibilitate.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Recunosti baietelul din imagine? Astazi, este unul dintre cei mai iubiti romani, toata lumea il stie si il apreciaza pentru ceea ce face

15:40, 17.04.2024 - Timpul trece și lasa urme evidente asupra noastra, din toate punctele de vedere. Indiferent de cine suntem, trecerea anilor se va simți din plin. La fel se intampla și in cazul copilului din imagine, care acum este unul dintre cei mai iubiți romani. A fost și va ramane istorie pentru lumea teatrului…

Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei (ONU)

07:51, 15.04.2024 - "Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi", a declarat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lansand un apel la "retinere maxima" in cadrul Consiliului de Securitate reunit dupa atacul Iranului impotriva Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

A fost descoperita pasarea care imita perfect sirenele autoturismelor de poliție. Oamenii legii au ramas muți de uimire

23:31, 11.04.2024 - Videoclipul postat pe platforma X (fostul Twitter) miercuri, dezvaluie momentul unic in care pasarea incepe sa emita sunete care seamana izbitor de mult cu sirenele de poliție. Aceasta descoperire a avut loc in timp ce polițiștii au auzit inițial sunetele neobișnuite in apropierea secției și au fost…

EXPLORAND LUMEA PSIHOLOGICA A FEMEILOR Motivele cautarii ajutorului și caile de depașire a provocarilor

12:40, 09.04.2024 - Consilierea psihologica poate oferi suport in dezvoltarea unei stime de sine mai sanatoase și in creșterea increderii in sine The post EXPLORAND LUMEA PSIHOLOGICA A FEMEILOR Motivele cautarii ajutorului și caile de depașire a provocarilor first appeared on Informatia Zilei .

Dragnea, cu dușmanu` la masa. ”Am fost naiv, vorba poeziei…”

14:25, 06.04.2024 - Diagnosticat cu cancer, Codrin Ștefanescu s-a retras anul trecut din politica. Lupta cu boala l-au macinat pe politician, dar și relația cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea a  lasat urme. Despre „un mare frate”, așa cum il numea Codrin Ștefanescu pe Dragnea, acum nici nu mai vrea sa auda. „Liviu Dragnea…


Ce parere ai despre aceasta stire?