Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ovidiu Portariuc și Tamara Ciofu, test de sănătate cu tombolă pe pietonal

Publicat:

Deputatul PSD și primarul municipiului Botoșani, vor organiza astazi o acțiune de testare gratuita a glicemiei și de masurare a tensiunii arteriale pentru locuitorii din municipiul Botoșani.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este starea de sanatate a elevei de 16 ani din Botosani, care a cazut pe scarile scolii. Ce se intampla cu adolescenta

12:05, 03.04.2024 - Zilele trecute, o eleva in varsta de 16 ani Dorohoi a ajuns de urgența la spital, in stare grava, dupa un accident de care a avut parte chiar in timpul orelor de curs, fata cerand voie sa mearga la toaleta, moment in care, din neatenție, aceasta a cazut pe scari. Iata care este starea tinerei de sanatate!

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

'Alerta de ticaloșie'. Care e buba din Ordonanta de crestere a salariilor din Sanatate - acuzații la adresa Guvernului

13:36, 13.03.2024 - Ordonanta de crestere a salariilor din Sanatate determina o scadere a indemnizatiei pentru garzile din spitale, afirma deputatul USR Adrian Wiener: „Romania condusa ca o covrigarie – alerta de ticaloșie”. „Romania condusa ca o covrigarie – alerta de ticaloșie. A aparut Ordonanța de creștere a salariilor…

Verdict in cazul lui Siyabonga Ngezana. Ce se intampla cu stoperul sud-african

08:10, 25.02.2024 - Fundașul celor de la FCSB a avut probleme de sanatate și a parasit prematur antrenamentul de joi. Vineri s-a pregatit separat. FCSB o intalnește duminica seara, de la 20:00, pe FC Botoșani, iar in zilele dinaintea partidei a planat incertitudinea asupra folosirii lui Siyabonga Ngezana. Stoperul sud-african…

Nou la Clinica de Recuperare Monclinic, specialitatea de diabetologie in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate – GALERIE FOTO

15:20, 20.02.2024 - (P) La trei ani de la deschiderea Clinicii de Recuperare și Reabilitare Medicala, venim in sprijinul pacienților cu COMPARTIMENTUL DE DIABET, NUTRIȚIE și BOLI METABOLICE in contract cu CAS BOTOȘANI, la care ofera consultații doamna doctor MADALINA GEORGIANA DARIE (foto jos).


Ce parere ai despre aceasta stire?