Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ouă umplute cu nuci şi caşcaval

Publicat:

INGREDIENTE: 4 oua fierte, 2-3 linguri de maioneza, 5 nuci, 50-70 g de cașcaval, un cațel de usturoi, sare, boabe de rodie sau bucatele de ardei rosu, frunze proaspete de patrunjel sau marar MOD DE PREPARARE: Se fierb ouale, se curata si se taie pe jumatate, pe lungime. Galbenușurile se faramiteaza cu furculița si se amesteca cu cașcavalul dat pe razatoarea mica si nucile tocate. Se adauga maioneza si se amesteca pana se omogenizeaza. Se potriveste de gust cu sare, piper si usturoi zdrobit sau praf. Se umplu albușurile cu compoziția de galbenușuri. Se decoreaza cu boabe de rodie sau bucatele mici…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paine cu lapte batut in aluat. Cea mai pufoasa și alba paine

09:40, 25.03.2024 - Painea de casa este, de cele mai multe ori, mai gustoasa decat painea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat in casa. In plus, mirosul aluatului copt, care inunda bucataria, te poarta cu nostalgie catre casa bunicii și al ei carnețel cu rețete…

Nu mai pune patrunjel sau marar in mancarica de cartofi, ii strica tot gustul! Planta care ii ofera o savoare aparte

11:31, 21.03.2024 - Mancarica de cartofi este un preparat potrivit pentru a fi pus pe masa in perioada de post, fiindca nu este nevoie sa folosești ingrediente de origine animala pentru a ajunge la un rezultat savuros. Sfatul nostru este sa renunți sa pui patrunjel sau marar in mancarica de cartofi. Ce ierburi aromatice…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Luiza Radulescu Pintilie: PLOAIE DE AUR, OAMENI ȘI FRUNZE DE MATASE. GANDURI ȘI RANDURI

10:11, 20.03.2024 -   Se spune ca ramurile pomilor și florile recunosc cele dintai primavara și abia apoi oamenii ințeleg ca a venit noul anotimp. Incat, uneori, de bucurie, crengi și tulpini fragile imbobocesc și apoi infloresc chiar inainte de a infrunzi. Așa cum se intampla in aceste zile cand, prin gradini și parcuri,…

Comisia Europeana a aprobat ajutoare de 37,6 milioane euro pentru producatorii de tomate si usturoi din Romania

01:01, 22.02.2024 - Ieri, Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutoare in valoare de 37,6 milioane euro (187 milioane lei) notificata de Romania pentru sprijinirea producatorilor de tomate si usturoi, in contextul razboiului purtat de Rusia impotriva Ucrainei, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar, potrivit…

Din ce poți face maioneza fara OUA! Rețele la indemana oricui

12:20, 07.02.2024 - Maioneza fara oua este o varianta mai ușoara și mai sanatoasa decat cea tradiționala. Exista mai multe moduri de a o prepara, folosind ingrediente vegetale sau lactate. Iata cateva exemple:Maioneza cu lapte: se amesteca intr-un blender lapte, ulei de floarea-soarelui, ulei de masline, sare, muștar și…

Rețeta de weekend. Placinta dobrogeana cu foi, gustul de care nu te vei mai satura

16:05, 03.02.2024 - Placinta Dobrogeana - Ingrediente- Foi de placinta romaneasca din 500 g de faina- 1,2 kg de branza ușor sarata, grasa, ideal de oaie sau capra- 4-6 oua- Marar- Patrunjel (opțional)Daca optezi pentru varianta dulce:- 1,2 kg de branza dulce- 200 g zahar- 200 g stafide- Vanilie- Lamaie- PortocalaPlacinta…

Rețeta de weekend. Placinta dobrogeana cu foi, gustul de care nu te vei mai satura

20:50, 02.02.2024 - Placinta Dobrogeana - Ingrediente- Foi de placinta romaneasca din 500 g de faina- 1,2 kg de branza ușor sarata, grasa, ideal de oaie sau capra- 4-6 oua- Marar- Patrunjel (opțional)Daca optezi pentru varianta dulce:- 1,2 kg de branza dulce- 200 g zahar- 200 g stafide- Vanilie- Lamaie- PortocalaPlacinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?