OSIM are, din nou, director giurgiuvean
Publicat:Prin decizia premierului Mihai Tudose, publicata joi in Monitorul Oficial, noul director al OSIM este giurgiuveanul Ionut Barbu, presedintele TSD Giurgiu. Ocupand aceasta functie, Ionut Barbu devine secretar de stat, rang cu care este asimiliata pozitia de director OSIM: Ionut Barbu este cel de-al treilea giurgiuvean care conduce Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, aceasta functie fiind detinuta, in trecut, de Ionel Muscalu si Alexandru Andrei. The post OSIM are, din nou, director giurgiuvean appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine .
Citeste articolul mai departe pe stirigiurgiu.ro…
Sursa articol: stirigiurgiu.ro
Stiri pe aceeasi tema
Fara experiența in domeniu, frizerul de la Jocuri da vina pe presa dupa ce a fost dat afara din funcție: 'Se poate numi linșaj!'
21:40, 05.04.2024 - Frizerul Cristi Pascu continua victimizarea, dupa ce a fost dat afara de la Oficiul pentru Jocuri de Noroc. Daca ieri a oferit o prima reacție, in care preciza ca nu accepta sa fie „linșat”, Pascu revine azi și acuza presa de o campanie țintia impotriva sa.
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
Paine cu gust si proprietati de carne inventata la Universitatea Dunarea de Jos: „Este ca si cum ai manca paine cu friptura”
15:30, 12.03.2024 - O paine proteica, cu gust si proprietati de carne, a fost inventata de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati a obtinut brevetul de inventie de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), informeaza Agerpres.Autorii…
Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”
15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Taxele abuzive ale OSIM: De ce costa analiza unei sigle color mai mult?
18:00, 04.03.2024 - Astazi, in cadrul procesului dintre Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) și Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM), fundația incearca sa elimine taxele abuzive și aberante existente astazi, care blocheaza in
Inregistrarile la OSIM, de acum mai simple pentru antreprenori și oamenii creativi
17:55, 08.02.2024 - Camera Deputaților a votat, miercuri, 7 februarie, un proiect de lege depus de deputații Oana Murariu, Victor Ilie și Daniel Blaga, care simplifica modalitatea prin care cetațenii pot apela la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM). Antreprenorii, oamenii ingenioși și inventivi, companiile…
Ministrul Muncii, noi consultari pe Legea Salarizaii cu profesioniști din domenii cheie
11:51, 08.02.2024 - Consultarile pentru o lege a salarizarii cat mai echitabila și mai aproape de nevoile angajaților continua la Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale. In acest sens, ministrul Simona Bucura Oprescu s-a intalnit cu reprezentanții autoritaților și instituțiilor publice finanțate integral din fonduri…