Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oscar 2016: Spike Lee, Gena Rowlands şi Debbie Reynolds vor primi Oscaruri onorifice

Publicat:

Spike Lee si Gena Rowlands vor primi doua premii Oscar onorifice - Honorary Awards -, iar Debbie Reynolds va fi recompensata cu Jean Hersholt Humanitarian Award.

„Vom celebra realizarile lor cinematografice stiind ca opera pe care au realizat-o - cu pasiune, dedicatie si dorinta de a genera o schimbare pozitiva - va imbogati generatiile viitoare“, a declarat Cheryl Boone Isaacs, presedintele Academiei Americane de Film.
Spike Lee, Gena Rowlands si Debbie Reynolds vor primi aceste trofee onorifice la Governors Awards, o gala anuala organizata de institutia americana, care va avea loc…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Continua scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul, acuzat de fosta soție ca ar fi agresat-o in fața copiilor

17:40, 08.04.2024 - Razboiul dintre Angelina Jolie (48 ani) și Brad Pitt (60 ani) este departe de a se fi incheiat. Chiar daca cele doua vedete de la Hollywood au divorțat de cațiva ani, se pare ca sunt in continuare la cuțite. Actrița il acuza pe fostul soț ca a batut-o de fața cu copiii lor și inainte de incidentul […]…

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

„Un inger”: Actrița Anne Hathaway spune ca regizorul „Oppenheimer” i-a salvat cariera cu un deceniu in urma

10:55, 27.03.2024 - Actrița americana Anne Hathaway afirma ca regizorul „Oppenheimer”, Christopher Nolan, i-a salvat cariera in urma cu mai bine de un deceniu, cand era in mijlocul scandalului „Hathahate”, una dintre cele mai bizare controverse din istoria recenta a Hollywood, relateaza Business Insider.

Nepoții lui Elizabeth Taylor i-au moștenit culoarea ochilor. Imagini cu cei mai frumosi ochi din lume

21:25, 06.03.2024 - Elizabeth Taylor a fost o emblema a secolului XX. Actrița de la Hollywood a avut o viața tumultoasa, fiind mereu in atenția presei, dar și o frumusețe ravașitoare. A fost la brațul mai multor barbați și a transmis genele sale mai departe. Nepoții i-au moștenit culoarea ochilor care este superba.

Pe ploaie, in Piata Avram Iancu, cantand „Inca nu a murit Ucraina, nici gloria, nici libertatea”

21:50, 24.02.2024 - „Cata tristete pe fetele femeilor din Ucraina, foarte multa tristete”. Este concluzia unui aradean care s-a oprit pentru cateva zeci de minute in Piata Avram... The post Pe ploaie, in Piata Avram Iancu, cantand „Inca nu a murit Ucraina, nici gloria, nici libertatea” appeared first on Special Arad ·…


Ce parere ai despre aceasta stire?