Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orlando Bloom a vorbit despre compasiunea și generozitatea poporului moldovenesc 

Publicat:

Celebrul actor britanic a vorbit despre comunicarea sa cu refugiații ucraineni in timpul calatoriei sale . Intr-un material pe aceasta tema publicat in revista People, Bloom a numit experiența sa in calitate de ambasador al Bunavoinței UNICEF drept "ceva ce nu va uita niciodata". In Moldova, țara cu care Ucraina se invecineaza la sud, actorul a lucrat in așa-numitul "pun

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski cere Occidentului trimiterea mai multor sisteme de aparare antiaeriana, dupa ultimul atac masiv: „Aceasta teroare continua zi si noapte”

16:30, 21.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat joi, 21 martie, un apel catre Occident sa dea dovada de "vointa politica" pentru a-i ajuta tara sa faca fata agresiunii Rusiei, prin livrarea mai multor sisteme de aparare antiaeriana, dupa atacul masiv cu rachete balistice, rachete de croaziera și…

Podoliak avertizeaza ca Putin vrea sa escaladeze razboiul in Ucraina, dupa ce dictatorul rus a vorbit despre o „zona tampon”

18:06, 18.03.2024 - Consilierul prezidential ucrainean, Mihailo Podoliak, a declarat, luni, ca ideea liderului rus Vladimir Putin de a crea o zona tampon in interiorul teritoriului ucrainean este un indiciu clar ca Moscova planuieste sa escaladeze razboiul din Ucraina vecina, relateaza Reuters.

George Simion, reacție exploziva, dupa ce Marcel Ciolacu a vorbit despre documente secrete vizandu-l pe liderul AUR

14:41, 18.03.2024 - George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR), a reacționat dur la afirmația facuta de Marcel Ciolacu referitor la interdictia liderului AUR de a intra in Republica Moldova si Ucraina, și ca ar fi primit documentele care au stat la baza deciziilor luate de cele doua tari. „Este o…

Ucraina raspunde cu furie la apelul Papei de a „ridica steagul alb”: „A vorbit cineva serios de negocieri de pace cu Hitler?”

17:30, 10.03.2024 - Ambasada Ucrainei de la Vatican i-a raspuns, duminica, Papei Francisc ca in Al Doilea Razboi Mondial nimeni nu a vorbit „despre negocieri de pace cu Hitler”, dupa ce suveranul pontif i-a sugerat guvernului de la Kiev, intr-un interviu, sa „aiba curajul steagului alb” și sa negocieze pentru incheierea…

Seful spionajului rus, dupa ce Macron a vorbit de trimiterea de soldati NATO in Ucraina: „Ne duce in pragul razboiului nuclear”

08:45, 06.03.2024 - Declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la eventuala trimitere de soldati NATO in Ucraina impinge lumea in pragul razboiului nuclear, afirma directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei (SVR), Serghei Nariskin.

Klaus Iohannis a vorbit, la Paris, cu Emmanuel Macron, despre sustinerea Ucrainei si situatia de la Marea Neagra

09:06, 27.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, la Paris, la invitatia presedintelui Emmanuel Macron, la o reuniune de lucru cu mai multi lideri aliati pentru a discuta stadiul razboiului din Ucraina si modalitatile de continuare coordonata si eficienta a sprijinului acordat Ucrainei.

Vladimir Putin ii lauda pe soldații ruși de pe front: „Eroii autentici ai poporului. Suntem mandri de voi”

09:56, 23.02.2024 - Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ii lauda pe „eroii autentici ai poporului” care lupta in Ucraina, cu ocazia Zilei „Aparatorilor Patriei”, un omagiu adus fortelor armate, cu o zi inainte de marcarea a doi ani de la invazia Ucrainei, relateaza AFP, citata de News.ro.

O afirmație facuta de Vladimir Putin in interviul dat lui Tucker Carlson l-a scandalizat pe celebrul sportiv din Ucraina: „Polonia l-a forțat pe Hitler? Al naibii nebun!”

19:55, 09.02.2024 - O declarație controversata și falsa din punct de vedere istoric facuta de Vladimir Putin in interviul acordat lui Tucker Carlson a declanșat furia lui Sergiy Stakhovsky, fostul jucator de tenis ucrainean care l-a invins pe Federer la Wimbledon, in urma cu un deceniu. Inca de la inceputul invaziei rusești…


Ce parere ai despre aceasta stire?