Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orgoliul cauzează probleme în relația lui Viorel cu Deni? Ce a mărturisit concurenta de la Mireasa: „De ce mă înțelege toată casa și tu nu?

Publicat:

Ultimele zile au fost mai tensionate pentru Deni și Viorel. Dupa mai multe discuții, cei doi au analizat mai mult situația in care se afla și au decis sa puna punct conflictului. Doar ca, nici acest moment nu a fost lipsit de tensiuni, caci Deni susține ca Viorel nu este gata pentru a face pasul cel mare in cadrul emisiunii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile Iubirii. Ștefan i-a marturisit Mariei ca a fost amant! Concurenta a aflat informații incediare: ”Nu ești deloc ceea ce pari” / VIDEO

20:36, 17.04.2024 - A inceput șirul marturirilor la Mireasa! Ștefan a luat-o prin surprindere pe Maria, cand i-a dezvaluit ca a avut o relație de iubire, dar in care a fost amant. Concurenta a aflat informații incediare despre el, pentru care i-a cerut, insa, explicații!

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Mireasa. Elena, nemulțumita de organizarea casei stabilita de Delia. Ce i-a spus concurentei: „Ți se pare ca eu sunt azi?” / VIDEO

23:25, 10.04.2024 - Elena este nemulțumita de felul in care Delia gestioneaza problemele administrative din casa Mireasa. Concurenta i-a adresat mai multe intrebari și i-a spus cat de important este rolul pe care il are, astfel ca ar trebui sa se impuna mai mult, fiindca apar numeroase dificultați in relațiile dintre ele.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Star Matinal. Raluca Preda, de la Mireasa sezonul 6, va prezenta emisiunea Mireasa. Direct Din Culise! Fosta concurenta, detalii din culise / VIDEO

11:50, 29.01.2024 - Raluca Preda, de la Mireasa sezonul 6, va prezenta noua emisiune Mireasa. Direct din Culise. Fosta concurenta a oferit detalii despre cum decurge acest show. Ce se va intampla, dar și la ce ora se va difuza pe Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?