Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Organizaţia jihadistă Stat Islamic revendică atacurile comise împotriva unor biserici în Indonezia

Publicat:

Gruparea jihadista (SI) a revendicat duminica atacurile comise asupra mai multor biserici in Indonezia soldate cu cel putin 11 morti si zeci de raniti, relateaza AFP.

"Trei atacuri sinucigase" s-au soldat cu morti si raniti ''in randul gardienilor de la biserici si al crestinilor din orasul Surabaya", potrivit organismului de propaganda al gruparii ultraradicale, agentia Amaq.

Purtatorul de cuvant al politiei din provincia Java de Est, unde se afla Surabaya, a declarat ca 11 persoane au fost ucise si 41 au fost ranite duminica in atacuri aparent coordonate…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA si Turcia impun sanctiuni coordonate impotriva unei retele legate de gruparea Stat Islamic

20:20, 14.06.2024 - SUA au impus vineri sanctiuni impotriva a patru persoane cu legaturi cu gruparea Stat Islamic (SI), in urma unei anchete desfasurate impreuna cu Turcia, a anuntat Departamentul american al Trezoreriei.

Medecins sans frontieres a anuntat ca luptele din Al Fashir, in Sudan, au provocat sute de morti si raniti civili

21:46, 26.05.2024 - Organizatia umanitara Medecins sans frontieres (MSF) a declarat ca luptele din orasul sudanez Al Fashir a provocat moartea a peste 130 de persoane si ranirea a peste 1.000 de persoane, civili, relateaza BBC citat de Rador Radio Romania.

Regiunea Harkov - Atacurile din ultimele 24 de ore, soldate cu trei morti si cinci raniti

11:21, 12.05.2024 - Seful Administratiei Militare Regionale Harkiv, Oleh Sinehubov, a raportat ca in urma atacurilor rusesti din ultimele 24 de ore, trei persoane au fost ucise și alte cinci au fost ranite, iar un barbat a fost ranit ca urmare a detonarii unui proiectil, noteaza Ukrinform, potrivit Rador Radio Romania.

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Intr-un nou mesaj, gruparea jihadista Stat Islamic spune de ce a atacat Rusia și cum au acționat teroriștii

16:50, 23.03.2024 - Gruparea jihadista Stat Islamic (SI) a declarat, sambata, ca patru dintre luptatorii sai au comis masacrul de vineri seara de la sala de concerte Crocus City Hall, din Moscova, și ca motivul atacului are legatura cu razboiul in desfașurare dintre Statul Islamic și „tarile care lupta impotriva Islamului”,…

Atac armat la Moscova: peste 60 de morți și 200 de raniți. ISIS revendica atacul

09:35, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise in atacul terorist de la Crocus City Hall, revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic (ISIS), a anuntat Comitetul de Anchete al Federatiei Ruse, principala institutie de investigatii a tarii. Numarul victimelor ar putea creste, avertizeaza Comitetul, citat de TASS. …

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

ISIS a revendicat atentatul de la concertul de langa Moscova, soldat cu cel puțin 40 de morți

23:45, 22.03.2024 - Gruparea sunita militanta Stat Islamic a revendicat vineri, pe canalul de Telegram al grupului, responsabilitatea pentru atacul armat de la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 40 de morti si peste 100 de raniti.- Revenim cu informații - 


Ce parere ai despre aceasta stire?