Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orașul italian care a scăpat aproape intact în urma cutremurului devastator. Care a fost cheia succesului

Publicat:

, aflat la doar câtiva kilometri de epicentrul seismului care a lovit saptamâna trecuta Italia, a scapat aproape intact.

Cheia succesului a fost, povestesc localnicii, un proiect amplu de consolidare finantat în parte de stat.

Alte localitati sunt de nerecunoscut. Amatrice a fost pe jumatate distrus de cutremur, potrivit autoritaților locale, iar în zona Accumoli, pamântul s-a scufundat cu 20 de centimetri pe o raza de 20 de kilometri.

Numarul oficial provizoriu al persoanelor decedate în urma cutremurului care a afectat…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul italian al Apararii, in stare grava: a fost transportat de urgența la spital, dupa ce a cazut intr-o ședința

10:31, 22.05.2024 - Ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, a fost transportat de urgența la spital, dupa ce a acuzat stari de rau, in timpul unei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare al Italiei. Crosetto e cunoscut cu probleme medicale, la inima.

Ce diamant au scapat din mana! Doi internaționali romani puteau fi colegi cu un puști minune al Barcelonei!

19:21, 01.05.2024 - Fermin Lopez (20 de ani), mijlocașul central promovat de Xavi la Barcelona in acest sezon, era pe punctul sa ajunga in Polonia. Catalanii batusera palma in aprilie 2023 cu Rakow Czestochowa, unde jucau Sorescu și Racovițan, insa polonezii s-au sucit și nu au mai platit 600.000 de euro! O mutare incredibila,…

Momentele cutremurului devastator din Taiwan. Imagini cu cladiri care se prabușesc și alunecari de teren in timpul seismului de 7,4

08:30, 03.04.2024 - Momentele cutremurului devastator din Taiwan, produs miercuri, au fost surprinse pe strazi in orașe și autostrazi. Zeci de cladiri s-au prabușit, altele stau sa cada, iar, de pe versanți, pamantul a luat-o la vale, intr-un nor de praf. Imaginile filmate de oamenii care se aflau pe strazi sunt catastrofale.

Economia Romaniei inflorește in 2024 și 2025: Experții au gasit 'cheia succesului' din țara noastra

12:15, 01.04.2024 - Moody's estimeaza ca economia Romaniei va avea o crestere de 3% in 2024 si de 3,5% in 2025, sustinuta de consum, dar si de investitiile publice si private, in timp ce Guvernul se va confrunta in continuare cu deficite fiscale si de cont curent ridicate, se arata intr-un raport privind piața locala.…

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

Cum vrea sa rezolve ministrul italian al Justiției problema fugarilor romani

19:30, 12.03.2024 - Ministra justiției, Alina-Ștefania Gorghiu, a avut, marți, o intrevedere cu omologul italian, Carlo Nordio, in cadrul careia au semnat o Declarație comuna privind dezvoltarea parteneriatului in domeniul justiției intre cele doua instituții.

Un italian a fost jefuit de doi romani, dupa ce a incasat cinci milioane de euro la loterie: "A fost un moment cand am blestemat acel caștig"

09:20, 05.03.2024 - Un italian care a caștigat cinci milioane de euro la loterie a trait coșmarul vieții lui un an mai tarziu, cand doi romani și doi moldoveni l-au jefuit chiar in propria casa. Trei autori ai talhariei au fost condamnați.

Om de afaceri italian, batut și jefuit de romani imbracați in carabinieri. „Mi-au pus un pistol in gura ca sa nu țip”

17:26, 04.03.2024 - Un om de afaceri italian a fost batut pana a leșinat și jefuit de un grup de romani mascați in carabinieri. Barbatul a povestit cum a fost luat de pe strada și acuzat ca ar fi suspect de trafic de droguri. Mai apoi, infractorii l-au impins intr-o mașina și l-au lovit fara mila. Jaful a […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?