Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orașul în care se nasc cei mai mulți miliardari din lume

Publicat:



Potrivit unui studiu realizat de compania WealthInsight, pentru revista britanica Spear, este orașul în care s-au nascut cei mai mulți miliardari ai lumii.

Unul din 40 de miliardari ai lumii s-a nascut in orasul american. Media este mai mult decat dubla fata de cea din urmatoarele orase care au “produs&" milardari, respectiv Moscova si Londra, potrivit CNBC, citat de dailybusiness.ro.

Studiul, ce cuprinde datele a 100.000 de bogati, arata ca în s-au nascut 52 de miliardari, în Moscova - 22, iar în Londra - 21.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul cu cei mai mulți bogați din lume: 1 din 24 de locuitori este milionar

16:06, 10.05.2024 - New York este orașul cu cei mai mulți oameni bogați din lume. Potrivit unui raport citat de CBS News, aproape 350.000 de locuitori sunt milionari, adica unul din 24 de new-yorkezi, scrie digi24.ro .

Conflictul din Ucraina: Moscova ameninta Londra cu represalii militare

20:55, 06.05.2024 - Rusia a avertizat luni Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate atat in Ucraina cat si in…

Printul Archie, fiul lui Harry și Meghan, a implinit cinci ani. El nu și-a petrecut nicio zi de naștere alaturi de familia sa britanica

10:35, 06.05.2024 - Nascut la Londra, Archie isi sarbatoreste implinirea celor cinci ani in California, acolo unde Prințul Harry și Meghan Markle s-au stabilit dupa cinci luni de la nasterea primului lor copil.

Din secretele super-bogatilor: Unde isi pun banii miliardari ca Musk sau Bezos

06:31, 24.04.2024 - Super-bogatii, cei cu averi ce depasesc pragul de 100 de milioane de dolari, se deosebesc de oamenii obisnuiti nu numai prin imperiile lor colosale, ci si prin deciziile pe care aleg sa le faca in legatura cu banii lor. La nivel global, populatia super-bogatilor se ridica la aproximativ 28.500 de oameni,…

Rușii au bombardat masiv orașul New York din Ucraina

14:06, 17.04.2024 - Rușii au inceput sa bombardeze masiv pozițiile ucrainene de langa New York, o localitate din regiunea Donețk ce poarta același nume cu metropola americana. Imagini ale bombardamentelor au fost publicate pe rețelele sociale.

De ce au crescut prețurile la cacao

11:35, 01.04.2024 - O creștere constanta a prețului boabelor de cacao pe parcursul a doi ani a explodat in luna martie, contractele futures fiind mai mult decat duble in trei luni, ajungand la un nivel de doua ori mai mare decat recordul anterior. Este o progresie care iși are radacinile in micile ferme din Africa de Vest,…

Orașul NATO de la Marea Neagra

21:20, 25.03.2024 - In Romania se construiește cea mai mare baza NATO din Europa, ceea ce scoate in evidența importanța strategica a regiunii Marii Negre și atrage amenințari de la Moscova, scrie Neue Zurcher Zeitung.

De ce oamenii din preistoric și-au pierdut coada in timpul evoluției. Studiul cercetatorilor americani

14:55, 29.02.2024 - Un studiu recent al cercetatorilor de la Universitatea Langone Health din New York ar putea explica felul in care, de-a lungul evoluției speciei, intre oameni și primate s-a ajuns la o diferența notabila: lipsa cozii.


Ce parere ai despre aceasta stire?