Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oraşul-fantomă, recucerit de natură! Ce s-a întâmplat aici

Publicat:

Pe coasta estica a Chinei, o mica insula apartinand arhipelagului Zhoushan, a fost parasita in anii 90 de locuitorii sai, insa natura a insufletit-o in mod uimitor, transformand-o intr-o uimitoare oaza de verdeata.

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un camp din Dambovița pe Mirela, a povestit cum s-a intamplat totul. De ce a rescurs la acest gest: „Aceste probleme...”

08:35, 16.04.2024 - Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un camp din Dambovița pe Mirela, a povestit cum s-a intamplat totul. Iata de ce a rescurs barbatul la acest gest, dar și ce a transmis avocatul acestuia!

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana și-a anulat nunta. Ce s-a intamplat in viața vedetei: ”Imi pare rau” / VIDEO

19:00, 08.04.2024 - Dana Marijuana a oferit o veste trista fanilor sai și a transmis ca și-a anulat nunta. Deși pregatirile pentru marele eveniment erau in toi, vedeta a luat cea mai buna decizie atat pentru ea, cat și pentru fiicele sale care ii sunt alaturi. Iata ce s-a intamplat in viața mondenei!

Cum e sa petreci o noapte intr-un apartament in orașul fantoma de 100 de miliarde de dolari unde nu vrea nimeni sa stea: "Auzeam tot"

14:21, 03.04.2024 - Country Garden, cel mai mare dezvoltator imobiliar din China, a cheltuit 100 de miliarde de dolari pentru a construi in Malaezia Forest City. A fost promovat ca un „paradis viu”, dar a ajuns unul dintre cele mai mari orașe fantoma din Asia de Sud-Est pentru ca oamenii nu vor sa se mute acolo. Business…

Ce s-a intamplat cu Nicoleta Cirjan, femeia care i-a daruit o fetița fostului Principe Nicolae

14:45, 01.04.2024 - Nicoleta Cirjan este cunoscuta drept femeia care i-a daruit o fetița fostului Principe Nicolae. In ultimul timp, insa, nu se mai știe absolut nimic despre aceasta, dar nici despre micuța ei. Iata ce s-a intamplat cu Nicoleta Cirjan!

Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Ce s-a intamplat

14:35, 26.03.2024 - Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Ce s-a intamplat Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Acesta avea interdicție sa se apropie de femeie, pe baza unui ordin de protecție. Potrivit IPJ Alba, luni, 25…

Cum vrea sa reinvie Forest City, „orașul fantoma” de 100 de miliarde $ din Malaezia. Oamenii spun ca este „infiorator”

13:35, 25.03.2024 - Country Garden, cel mai mare dezvoltator imobiliar din China, a cheltuit 100 de miliarde de dolari pentru a construi in Malaezia Forest City. A fost promovat ca un „paradis viu”, menit sa gazduiasca 700.000 de oameni in apartamente și vile de lux.

Putin confirma. Navalnii urma sa fie eliberat chiar inainte de moartea sa

10:45, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca politicianul de opozitie Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa, relateaza dpa. Putin a declarat la o conferinta de presa la Moscova dupa victoria sa in alegerile…

Un tanar din Darmanești, fața in fața cu ursul. Ce s-a intamplat

10:00, 11.03.2024 - Razvan Constantin, un tanar originar din Darmanesti, județul Bacau, și-a trait momentul de cumpana in mijlocul salbaticiei Muntelui Nemira. Aflat impreuna cu un grup de prieteni intr-o excursie de drumeție, el a avut parte de o intalnire cu un urs care i-a pus viața in pericol. Este o poveste de aventura…


Ce parere ai despre aceasta stire?