Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'Orașul Bahmut nu mai există, au distrus totul!' - Ce spune Zelenski despre contraofensiva ucraineană

Publicat:

Bahmut nu mai exista, au distrus totul! - Ce spune Zelenski despre contraofensiva ucraineana

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a vorbit,. marți seara, la Digi24, despre contraofensiva trupelor sale, spunand ca orașul Bahmut nu mai exista.

Nu mai exista Bahmut, au distrus totul. nu mai exista nici o cladire in picioare. Este ras totul.

Nu poți sa spui ca vei elibera anumite locuri. Ințelegem ca ei au multe trupe masate acolo. Trebuie sa renovam de la zero. Este vorba de numarul mare de inamici care trebuie distrus.

Mergem pas cu pas catre est, nu e un secret. Sunt…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii lovesc puternic in Crimeea - Inca un radar strategic rusesc ar fi fost distrus

18:11, 31.05.2024 - Dronele operate de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) au distrus un sistem radar rusesc Nebo-SVU cu raza lunga de acțiune in Crimeea peste noaptea de 30 mai, a declarat o sursa din serviciile de informații ucrainene pentru Kyiv Independent pe 31 mai.

Trupele ruse sunt 'complet impotmolite' in lupte de strada la Vovceansk, armata Kievului incepe o 'contraofensiva' (Statul Major al Ucrainei)

23:50, 24.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns vineri in orasul Harkov, situat in nord-estul țarii, care se confrunta cu intensificarea atacurilor aeriene rusesti, ofensiva pe care Statul Major al armatei ucrainene da asigurari ca a oprit-o, relateaza AFP si Reuters, conform News.ro.

Razboi in Ucraina, ziua 820. Un atac rusesc a distrus o cafenea din Harkov: zece persoane au fost ranite

00:11, 23.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 820. Un atac aerian rusesc asupra orașului Harkov, situat in nord-estul Ucrainei, a distrus o cafenea, a avariat o cladire rezidențiala din apropiere și a incendiat o benzinarie, iar oficialii locali au declarat ca zece persoane au

Emmanuel Macron, despre conflictul din Ucraina: „Sper ca nu va trebui sa mergem la razboi”

19:45, 11.05.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat sambata ca "spera" ca Franta nu va trebui sa mearga la razboi, referindu-se la invazia rusa din Ucraina, relateaza Le Figaro, preluata de News.ro.Intr-un videoclip publicat aparent pentru a sustine dificila campanie pentru alegerile europene a lui Valerie…

Ucrainenii afirma ca au distrus 10 drone lansate de Rusia

10:50, 10.05.2024 - Sistemele de aparare aeriana ale Ucrainei au distrus toate cele 10 drone de atac lansate de Rusia in cursul noptii, au declarat vineri fortele aeriene ucrainene, informeaza Reuters. Fortele aeriene au precizat ca Rusia a lansat si doua rachete antiaeriene ghidate, dar nu este clar ce s-a intamplat cu…

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Atacurile Rusiei au distrus fabricile și uzinele care erau plamanul economic al orașelor din estul Ucrainei

07:01, 22.04.2024 - Coșurile falnice ale centralei termice din Kurahove umpleau candva cerul de aburi. In salile de mașini gigantice, turbinele se invarteau non-stop. Cuptoarele au ars trenuri de carbune. Acum artileria lui Putin a distrus-o.

Rușii au distrus cea mai mare centrala electrica din regiunea Kiev

11:45, 12.04.2024 - Rusia a distrus joi cea mai mare centrala de electricitate din regiunea Kiev a Ucrainei intr-un atac cu rachete, in timp ce președintele Volodomir Zelenski a acuzat Occidentul ca „inchide ochii” la nevoia țarii sale de sisteme de aparari aeriene.


Ce parere ai despre aceasta stire?