Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OPINIE Mulți oameni nu ar vrea încetarea restricțiilor: se desfășoară un război cultural urât

Publicat:

a publicat in un editorial despre perioada post-Covid-19 și pericolele la care este expusa omenirea, editorial observat de Blacknews.ro.

Redam mai jos integral observațiile jurnalistei:

Intram in stadiile incipiente ale unui nou razboi cultural care pune fața in fața iubitorii de libertate impotriva susținatorilor .

In octombrie 1958, filosoful a ținut o conferința inovatoare la Universitatea din Oxford pe tema libertații. A existat doua feluri, a spus el. Libertatea „pozitiva” – in care libertatea se obține…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat cu rachete balistice orașul Odesa și au ranit opt oameni. Invadatorii au țintit zone civile

20:10, 29.04.2024 - Armata rusa a lansat un atac cu rachete impotriva orașului Odesa in urma caruia au fost raniți opt oameni și a izbucnit un incendiu puternic la palatul studenților de la Universitatea de Drept din oraș, scrie Ukrainska Pravda.

Mircea Geoana da un mesaj intr-o zi importanta: 'Oameni care au spus 'Pe aici nu se trece''

16:20, 29.04.2024 - Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, a marcat, astazi, Ziua Veteranilor de Razboi din Romania. Prin postarea sa, Geoana a omagiat curajul, sacrificiul și devotamentul veteranilor, subliniind contribuția lor esențiala pentru independența și modernizarea Romaniei.

Netanyahu recunoaște ca o lovitura israeliana a ucis „oameni nevinovați” in Gaza: „Se intampla in razboi”

15:45, 02.04.2024 - Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a recunoscut ca un atac israelian „neintenționat” a ucis „oameni nevinovați” in Gaza, dupa ce șapte persoane care lucrau pentru organizația caritabila de ajutor alimentar World Central Kitchen au fost ucise, relateaza BBC.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

EDITORIAL | Noua generație de politicieni mamaligari

00:00, 06.03.2024 - Exceptandu-l pe eternul Jan Ciupilan, vasluienii vor putea alege in acest an garda noua, oameni educați in democrație, oameni care, teoretic, ar trebui sa vina cu un suflu nou, o viziune moderna, o chestiune profunda cu care sa entuziasmeze electoratul. Doar ca ce vedem deocamdata e… nimic. Aceleași…

Razboi in Ucraina, ziua 733. Zelenski: Milioane de oameni vor fi uciși daca Ucraina nu primește ajutorul militar blocat de republicani in Congresul SUA

09:50, 26.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 733. In jur de 20 de sefi de stat si de guvern, in majoritate din Uniunea Europeana, se reunesc luni la Paris pentru a-si reafirma unitatea si sprijinul pentru Ucraina.

Rezultatele celui mai amplu studiu postvaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinarea?

08:55, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…

Ministrul Apararii: Serviciul militar obligatoriu este exclus. Romania nu este in pericol de razboi

08:26, 06.02.2024 - Ministrul Apararii sustine ca serviciul militar obligatoriu este exclus, insa se discuta despre un servicu miliar voluntar. Tilvar afirma ca Romania nu este in pericol de razboi, nu este in pericol sa fie atacata. Ministrul Apararii , Angel Tilvar, a afirmat, luni seara, ca reintroducerea serviciului…


Ce parere ai despre aceasta stire?