Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OPEC+ ia prin surprindere piețele. Ce urmează după reducerea producției de petrol? (analiză)

Publicat:

Duminica, OPEC+ (cuprinde Organizația Țarilor Exportatoare de Petrol – OPEC – și aliați, printre care și Rusia) a anunțat o reducere a producției de petrol cu 1,16 milioane de Barili pe zi pana la finalul anului, o decizie cu atat mai surprinzatoare cu cat semnalele furnizate anterior erau de pastrare a nivelului asumat de cartel, potrivit lui , in cadrul XTB Romania, casa de brokeraj pe burse internaționale.

Hotararea venita in afara calendarului agreat pare setata pentru a oferi un semnal, și nu doar pentru traderii luați prin surprindere intr-o zi de weekend,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiza a unui gigant bancar din Franța: Intre statele baltice și Romania apare o ”linie a frontului” pentru tensiunile cu Rusia

17:15, 10.04.2024 - Remodelarea strategica a Europei se accelereaza și se contureaza o „linie a frontului”, de la statele baltice pana in Romania, de-a lungul careia guvernele par a pune in practica scenariul unei lungi perioade de tensiune cu Rusia, potrivit unei analize publicate de grupul francez Credit Agricole. Principalele…

Geoana, despre viteza de reacție a NATO in cazul unei invazii rusești in Romania: „Noi, acum, lucram din ziua zero”

07:45, 08.04.2024 - Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a declarat duminica seara, la Digi24, ca NATO nu vede un risc iminent la adresa securitatii tarilor NATO, insa in scenariul unui atac asupra Romaniei, „ideea ca ai nevoie de 24 de ore ca sa-ți vina aliații este desueta”.„Noi, cand planificam ceea ce…

ANALIZA Claudiu Cazacu, XTB: Aurul este noul lider al cursei din piețele internaționale. Bitcoin a pierdut poziția fruntașa

19:05, 03.04.2024 - In ultima luna, avansul Bitcoin este de 5%, fața de 9,7% al aurului. Inceputul de an a fost al criptoactivelor și acțiunilor din domeniul AI, acum, insa, se pare ca piețele au redescoperit metalele prețioase, arata intr-o analiza financiara, Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania,…

Aurul este noul lider al cursei din piețele internaționale. Bitcoin a pierdut poziția fruntașa (analiza)

14:05, 03.04.2024 - Inceputul de an a fost al criptoactivelor și acțiunilor din domeniul AI, acum, insa, se pare ca piețele au redescoperit metalele prețioase, arata intr-o analiza financiara, Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania, companie de tranzacționare și investiții pe bursele internaționale.…

Cristoiu, concluzie-soc

07:25, 25.03.2024 - Cuplul Iohannis – Ciolacu a primit misiunea ca Romania sa provoace Rusia, afirma gazetarul Ion Cristoiu in Jurnalul sau video . Cine are interesul ca Romania sa urmeze Ucrainei?, mai intreaba Cristoiu. Analiza lui Cristoiu VIDEO The post Cristoiu, concluzie-soc appeared first on Cotidianul RO .

Ce inseamna pentru Romania decizia Parlamentului UE privind tezaurul aflat la ruși ANALIZA

20:55, 14.03.2024 - Plenul Parlamentului European a adoptat, joi, o rezoluție privind restituirea tezaurului național romanesc insușit ilegal de Rusia, care a fost inițiata de europarlamentarul Eugen Tomac. Documentul arata o recunoaștere a situației venite din partea PE, dar care nu va avea efecte prea mari.

Problema fara rezolvare care duce la prabușirea economiei UE: Romania e lider la independența!

03:35, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, dependenta de Rusia fiind inlocuita cu dependenta de alte tari, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta (AEI), pe baza datelor Eurostat. Potrivit sursei citate, Romania este tara cea mai…

Romania, in sens invers fața de restul Europei: Miniștrii energiei din UE au decis reducerea consumului de gaze / Romania iși crește necesarul de gaze

11:56, 05.03.2024 - Consiliul miniștrilor energiei din statele UE au ajuns luni la un acord politic cu privire la o recomandare de a continua reducerea voluntara a cererii de gaze. Mai exact, statele membre sunt incurajate sa-și reduca in continuare consumul de gaze pana la 31 martie 2025, cu cel puțin 15 % fața de consumul…


Ce parere ai despre aceasta stire?