Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

 ONU: Distrugerile israeliene în Gaza menite să creeze o zonă tampon constituie crimă de război

Publicat:
 ONU: Distrugerile israeliene în Gaza menite să creeze o zonă tampon constituie crimă de război

Inaltul comisar al ONU pentru drepturile omului a estimat, joi, ca distrugerea de catre armata israeliana a cladirilor din zona de frontiera cu Israel in Gaza, in scopul de construi o „zona tampon”, constituie o „crima de razboi”, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Soigu anunta racheta Prometeu. Sunt menite sa inlocuiasca sistemele S-400

02:40, 24.04.2024 - Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, spune ca anul acesta vor intra in dotarea armatei primele sisteme de aparare anti-racheta S-500, de generație noua. S-500 ”Prometheus” este o noua generație de sisteme de aparare aeriana cu raza lunga de acțiune. Sunt menite sa inlocuiasca sistemele S-400 și…

SUA nu vor nici o „escaladare”, nici un „razboi” cu Iranul (Casa Alba)

18:05, 14.04.2024 - Statele Unite nu vor nici o „escaladare”, nici un „razboi in toata regula cu Iranul”, a insistat duminica un purtator de cuvant al Casei Albe, John Kirby, la o zi dupa ce Republica Islamica a lansat un atac fara precedent asupra Israelului, relateaza AFP.

„Cadem intr-un razboi de uzura”. Fostul șef al serviciilor secrete militare israeliene il indeamna pe Netanyahu sa aprobe incetarea focului

21:00, 12.04.2024 - Fostul șef al serviciilor de informații militare israeliene indeamna conducerea Israelului, inclusiv pe premierul Benjamin Netanyahu, sa incheie un acord de ostatici care sa includa o incetare a focului pe termen nelimitat și sa colaboreze cu o Autoritate Palestiniana reformata pentru a restabili ordinea…

Eșec al armatei israeliene: la șase luni de razboi, IDF retrage toate trupele din sudul Fașiei Gaza

14:46, 07.04.2024 - Armata israeliana (IDF) a anunțat ca a retras toate trupele terestre din sudul Fașiei Gaza. In zona a ramas doar o brigada IDF, informeaza Mediafax. Aceasta are rolul de a controla un coridor.

APADOR CH: duetul președinte-premier ne poate baga in razboi 

13:50, 04.04.2024 - Proiectul de lege care modifica major Legea Apararii Naționale a Romaniei ridica numeroase semne de intrebare in randul opiniei publice. Printre cei care s-au sesizat cu privire la o serie de aspecte din acest proiect de act normativ sunt și cei de la APADOR-CH. Reprezentanții sai au  transmis cateva…

Macron il atentioneaza pe Netanyahu ca „transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi”

22:26, 24.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a ridicat tonul duminica la premierul israelian Benjamin Netanyahu, exprimandu-si din nou opozitia ferma fata de o ofensiva la Rafah si avertizand ca „transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi”, transmite AFP.

Macron l-a atenționat pe Netanyahu ca „transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi”

22:11, 24.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron i-a spus, duminica, premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei conversații la telefon, ca se opune ferm unei ofensive asupra orașului Rafah și ca „transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi”, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

ONU, despre așezarile israeliene din teritoriile palestiniene: „O crima de razboi”

08:36, 09.03.2024 - Crearea și extinderea așezarilor israeliene in teritoriile palestiniene ocupate reprezinta „o crima de razboi" și „risca sa elimine orice posibilitate practica de a infiinta un stat palestinian viabil", a atras vineri atenția ONU, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?